Mahmutlar'a mesire alanı

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Elikesiğin ardından Mahmutlar Mahallesi Cebel-i Reis dağının eteğine de bir mesire alanı yapılacağını açıkladı.

Mahmutlar'a mesire alanı

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Elikesiğin ardından Mahmutlar Mahallesi Cebel-i Reis dağının eteğine de bir mesire alanı yapılacağını açıkladı.

28 Şubat 2015 Cumartesi 15:46
Mahmutlar'a mesire alanı
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle geçtiğimiz ay Elikesik Mahallesi'nde mesire yeri yapımı için yer tespit çalışmaları yapılmıştı. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Mahmutlar Cebel-i Reis bölgesinde de bir mesire alanı yapımı için gerekli çalışmaların başladığını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Berberoğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel, Alanya'ya geldiğinde kendisine mesire yeri yapımıyla ilgili taleplerimizi iletmiştik. Sağolsun kendisi de talebimizi olumlu bularak ilk olarak Elikesik Mahallesi'nde mesire alanı ile ilgili Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa bir çalışma yaparak yer tespiti için incelemelerde bulunulmasını talep etmişti. Alanya Orman İşletme Müdürümüz Cihat Yıkıcı ve teknik personellerde bu bölgede gerekli yer çalışmaları yaptı" dedi.
 
'KEYİFLİ BİR YER OLACAK'
Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerinin Elikesik Mahallesi'nin ardından Mahmutlar Mahallesi Cebel-i Reis bölgesine istenildiği takdirde 300 dönüme kadar çıkartılabilecek olan bir yerde inceleme yaptığını belirten Berberoğlu, "Mahmutlar'da ki bu bölge yaban hayatı koruma sahası. Burasının yaban hayatı koruma sahasından çıkartılmasıyla ilgili de Antalya Büyükşehir'in, Orman İşletme ile birlikte çalışmalara başladı. Ayrıca burasının tescil çalışmaları da başladı. Ayrıca Mahmutlar'da Büyükşehir bununla ilgili çalışma başlatacak. Bu mesire alanı da olabilir, içerisinde paraşüt alanı da olabilir. En yakın zamanda orası halkın kullanımına açılacak. Bununda ihalesini Antalya Büyükşehir Belediyesi yapacak. Orası tüm Alanya'nın kullanabileceği çok güzel ve keyifli bir yer olacak" dedi. 
 
Son Güncelleme: 28.02.2015 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81