Köy yollarına 45 Milyon Liralık asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, son 7 ayda ilçe ve köy yollarına yaklaşık 45 milyon liralık yatırım yaptı.

Köy yollarına 45 Milyon Liralık asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, son 7 ayda ilçe ve köy yollarına yaklaşık 45 milyon liralık yatırım yaptı.

06 Ocak 2015 Salı 03:42
Köy yollarına 45 Milyon Liralık asfalt
 
Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2014 Haziran ayından bu yana 350 kilometre satıh asfalt, 20 kilometre sıcak asfalt ve bin kilometre stabilize yol çalışması yapıldı.Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yaklaşık bin 300 kilometre yolun bakımı gerçekleştirilirken, bin 500 kilometre yolda yama yapıldı, 20 kilometrelik yeni yol açıldı. Tüm bu çalışmalar için 45 milyon lira harcama yapıldı.Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, kısa süre içinde yapılanmalarını tamamlayarak araziye çıktıklarını belirtirken, "İlk olarak ilçe köylerimizde acil yapılması gereken yolları ele aldık. Makine parkımızı güçlendirmek için yeni araçlar aldık. Elmalı ve Manavgat'ta asfalt plenti tesisi kuruyoruz. Antalya'nın doğusundan batısına artık asfalt götürmemiz daha kolay olacak" dedi.
Akdemir, 2015 yılında köy yolları için 94 milyon liralık bütçe ayrıldığını, kırsalda sıcak asfalt atağına geçeceklerini ve 2019 yılına kadar yayla yolları dahil bütün köy yollarını sıcak asfalt ile kaplanacağını açıklamasına ekledi. 
 
Son Güncelleme: 06.01.2015 03:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81