Korteje izin çıkmadı

Önümüzdeki hafta Alanya- Mahmutlar 1'nci Altın Muz Deve Güreşi Festivalı öncesi kortej yürüyüşü yapmak isteyen Muhtarlara izin verilmedi.

Korteje izin çıkmadı

Önümüzdeki hafta Alanya- Mahmutlar 1'nci Altın Muz Deve Güreşi Festivalı öncesi kortej yürüyüşü yapmak isteyen Muhtarlara izin verilmedi.

26 Şubat 2015 Perşembe 02:19
 Korteje izin çıkmadı
Alanyalı muhtarlar önümüzdeki hafta yapılacak olan Alanya- Mahmutlar 1'nci Altın Muz Deve Güreşi öncesi Cumartesi günü kortej yürüyüşü yapmak istedi. Ancak emniyet yetkilileri ile yapılan telefon görüşmesi sonrası olumsuz cevap alan muhtarlar, konuyu görüşmek için Kaymakamlık binasına gittiler. Muhtarlar yetkili kimse bulamadıklarını ve mağdur olduklarını belirttiler. Konu hakkında açıklama yapan Mahmutlar Mahallesi muhtarı Ahmet Top, "Hepinizin bildiği gibi önümüzdeki 1 Mart pazar günü Mahmutlar'da 1'nci Altın Muz Deve güreşleri yapılacak.  Burada Alanya muzunun tanıtımı var. Deve güreşleri yapacağız. Biz organizasyon için Cumartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında tanıtım yürüyüşü yapmak istedik. Bu yürüyüş Alaaddin Keykubat Heykeli önünden Kaymakamlık binasına kadar olacaktı. Yürüşte ise elimizde Türk bayrağımız, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, muhtarlar ve vatandaşlar olacaktı. Dün, emniyetten gelen bilgi neticesinde bu yürüyüşe izin verilmediğini öğrendik. Bizde neden iptal edildiğini öğrenmek için muhtarlar olarak toplandık ve başta Kaymamamız'la konuşmak istedik.  Ancak geldiğimiz de  kimseyi bulamadık ve mağdur duruma düştük" dedi.
 
'GÜNEY'E POŞU HEDİYE ETTİLER'
Muhtarlar, daha sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney'i ziyaret edip poşu hediye ettiler. Ziyarette muhtarlar yapılacak olan organizasyon hakkında Güney'e detaylı bilgi verdiler. Güney'e organizasyon anısına yaptırılan poşulardan hediye eden muhtarlar Güney'i etkinliğe davet etti.
 
Son Güncelleme: 26.02.2015 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81