Konservatuvara kayıtlar başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda 2016-2017 eğitim öğretim dönemine alınacak sanatçı ve öğrenciler için ön kayıt başvuruları başlıyor.

Konservatuvara kayıtlar başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda 2016-2017 eğitim öğretim dönemine alınacak sanatçı ve öğrenciler için ön kayıt başvuruları başlıyor.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 02:32
Konservatuvara  kayıtlar başlıyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda 2016-2017 eğitim öğretim dönemine alınacak sanatçı ve öğrenciler için ön kayıt başvuruları başlıyor. Kayıtlar, 1-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca, 22 Ağustos-24 Eylül tarihleri arasında da Enstrüman Kursları’na başvurular alınacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda 2016-2017 eğitim ve öğretim dönemi için ön kayıtlar başlıyor. Türk Halk Müziği (THM), Türk Sanat Müziği (TSM) İcra heyetleri ile Çok Sesli Koro, Çok Sesli Gençlik Korosu ve Çok Sesli Çocuk Korosu’na alınacak sanatçı; ayrıca, THM, TSM, Halk Oyunları, Enstrüman Eğitimi, Tasavvuf Müziği Topluluğu ile Şan ve Ses bölümünde eğitim alacak öğrenciler için 1-31 Ağustos tarihleri arasında ön kayıt alınacak. Adaylar yetenek sınavına tabi tutulacak.

ENSTRÜMAN EĞİTİMİ VERİLECEK
Öte yandan İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı 2016-2017 eğitim-öğretim dönemine yönelik enstrüman kursları açıyor. Piyano, gitar, yan flüt, viyolonsel,  bağlama, ritim, keman, ud, ney, mandolin ve kanun kursları için başvurular 22 Ağustos-24 Eylül tarihleri arasında konservatuvar binasında yapılabilecek. Kursiyer adayları, yetenek sınavından geçtikten sonra kabul edilecek.
Son Güncelleme: 30.07.2016 02:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81