Kongrede tek aday çıkacak

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, dün itibariyle kongre sürecinin başladığını belirtti. Aday olup olmayacağına istişareler sonrası kara vereceğini söyleyen Berberoğlu, tek liste ile seçime gideceklerini ifade ederek, ikinci bir adayın çıkmaması için el birliği ile çalışacaklarını belirtti.

Kongrede tek aday çıkacak

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, dün itibariyle kongre sürecinin başladığını belirtti. Aday olup olmayacağına istişareler sonrası kara vereceğini söyleyen Berberoğlu, tek liste ile seçime gideceklerini ifade ederek, ikinci bir adayın çıkmaması için el birliği ile çalışacaklarını belirtti.

15 Eylül 2014 Pazartesi 23:32
Kongrede tek aday çıkacak
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, dün başlayan 2014-2015 eğitim öğretim yılı münasebetiyle yaptığı açıklamada, öğretmenlere, öğrencilere, velilere ve Türk milletine yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Bugüne kadar birçok kişinin okullarla ve eğitim sistemiyle ilgili bir şeyler söylediğini ifade eden Berberoğlu, “Ben öğrencilerimize sadece bir tek şey söyleyeceğim. Akademik başarı her şey demek değildir. Okuldaki çalışmalarda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de bulunmak, daha sosyal bir öğrenci ve apolitik değil daha politik veyahut da sosyal kültürel çalışmalar içerisinde olmasını temenni ederim” dedi.
'KONGRE TAKVİMİ BAŞLADI'
Geçen hafta Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu önderliğinde Denizli'de 2'nci bölge toplantısını yaptıklarını söyleyen Berberoğlu, “Bu toplantıda 5'inci bölge olağan kongre çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk, istişare yaptık. Kongre sürecimiz 15 Eylül itibariyle başlayacak. Bununla ilgili takvim açıklandı, bilgiler verildi. Biz de bunu teşkilat başkanımıza ilettik. Bugün itibariyle bu takvim başladı. Bu takvim içerisinde ilçe teşkilatları 30 Aralık'a kadar kongrelerini yapacak. Ardından il teşkilatları kongre yapacak, Şubat ayı sonu itibariyle belde, ilçe ve illerde bu kongreler tamamlanmış olacak” diye konuştu.
'TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDECEĞİZ'
Alanya'daki kongre sürecinde birlik ve beraberliği sağlayarak kongreye bir bütün olarak girme taraftarı olduklarını kaydeden Berberoğlu, “Aday olup olmayacağıma parti içerisindeki dinamiklerle istişare yaptıktan sonra karar vereceğim. İstişare sonucunda görev verilirse o görevi de en iyi şekilde yerine getireceğimize inanıyorum” dedi. Eski Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Toklu'nun isminin de muhtemel ilçe başkan adayları arasında geçmesini nasıl değerlendirdiği sorulan Berberoğlu, “Tek listeyle seçime gireceğiz. Önümüzdeki günlerde Mustafa kardeşim ile de bu konuyu görüşeceğiz” şeklinde konuştu.
'İKİNCİ BİR ADAY ÇIKARMAMAK İÇİN ÇALIŞIRIZ'
Berberoğlu, "İkinci bir aday çıkmaması doğrultusunda el birliği ile çalışacağız. Alanya'da bugüne kadar tek liste noktasında her zaman uzlaştık. Bundan sonra da partinin birliği dirliği için uzlaşırız. Çünkü biz makam mevki için görev almıyoruz. Bir dava için görev alıyoruz" dedi.
‘ÇEVREYOLU İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ’
2015 yılında hayata geçirilmesi planlanan yeni Çevreyolu Projesi ile ilgili olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in yoğun bir çaba sarf ettiğini dile getiren Berberoğlu, “Alanya için gerekirse plan ve projede değişiklik için her türlü yardımı yapabileceğini söylüyor. Bu yolun hizmete açılması için elinden gelen imkânı bize sunacak. Alanya Belediyesi şu anda kamulaştırma çalışmalarını sürdürüyor, bazı bölgelerin kamulaşma süreci tamamlandı. Gazipaşa Havalimanı yolunu otoban projesiyle birleştirme planı var” diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 15.09.2014 23:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81