Kırsalında yol için seferberlik başladı

Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, kırsal alan çalışmalarına hız verdi. Özellikle yayla ve grup yollarında asfalt öncesi bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Kırsalında yol için seferberlik başladı

Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, kırsal alan çalışmalarına hız verdi. Özellikle yayla ve grup yollarında asfalt öncesi bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

16 Mayıs 2016 Pazartesi 23:07
Kırsalında yol için  seferberlik başladı
Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, kırsal alan çalışmalarına hız verdi. Özellikle yayla ve grup yollarında asfalt öncesi bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Alanya Hizmet Birimi, yaz aylarının yaklaşmasıyla kırsal bölgelerdeki yol ve asfalt çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kırsal alan ekipleri, ilçenin dört bir yanında 5 farklı ekiple çalışmalarını sürdürüyor. Alanya’nın birçok mahallesi ve Gündoğmuş sakinleri için yaylalara geçiş güzergâhı olan Taşatan Yolu’nun 13 kilometresini geçen yıl asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi bu yıl da yolun kalan 7 kilometresini ve Gökbel Yaylası’na bağlantısını sağlayan 10 kilometrelik bölümünü asfalt programına aldı. Yolda genişletme ve onarım çalışmaları yapılıyor.

YAYLA YOLLARI ASFALTLANIYOR
Öte yandan Oba, Çıplaklı, Kızılcaşehir, Bademağacı ve Alacami mahallelerini Gedevet Yaylası’na bağlayan ikinci alternatif yol olan Asmaca yolunda genişletme ve stabilize çalışmalarına başlandı. 6 kilometrelik yolun Mayıs ayı içinde tamamlanması planlanıyor. Alanya’nın batısında yer alan 10 kilometrelik Çakallar, Saburlar ve Karamanlar grup yolunun genişletme ve alt yapı çalışmaları tamamlanarak, asfalta hazır hale getirildi. Asfalt çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak. Bu yolun devamı olan 9 kilometrelik Karamanlar, Orhan ve Gözübüyük grup yolunda da genişletme ve stabilize çalışmalarına da yaz sezonunda başlanması hedefleniyor.

HER NOKTAYA HİZMET GİDİYOR
Diğer yandan asfalt onarım ve yama ekipleri de 7 mahallenin ortak kullandığı Demirtaş grup yolun da bakım onarım ve yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Alanya’nın dört bir yanında ekiplerimiz yol, açma, genişletme, bakım onarım, yama ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Alanya’nın her noktasına büyükşehir hizmetlerini getirmeye devam edeceğiz” dedi.
Son Güncelleme: 16.05.2016 23:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81