Kiriş ve Öz Haber Alanya'da

Haber Alanya Gazetesi'nin dün iki önemli ziyaretçisi vardı. Ziyaretçilerden ilki Ak Parti’den Antalya Milletvekili aday adayı olan Manavgat’ın tanınmış eğitimcilerinden hayırsever işadamı, Hüseyin Öz oldu. Öz, Haber Alanya Gazetesi sahibi Cevdet Zamanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kiriş ve Öz Haber Alanya'da

Haber Alanya Gazetesi'nin dün iki önemli ziyaretçisi vardı. Ziyaretçilerden ilki Ak Parti’den Antalya Milletvekili aday adayı olan Manavgat’ın tanınmış eğitimcilerinden hayırsever işadamı, Hüseyin Öz oldu. Öz, Haber Alanya Gazetesi sahibi Cevdet Zamanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

13 Mart 2015 Cuma 12:12
Kiriş ve Öz Haber Alanya'da
Gün içerisindeki bir diğer konuk ise Başbakan Davutoğlu’na yakınlığı ile tanınan AK Parti'nin Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Kiriş oldu. Kiriş, Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık'la bir süre sohbet etti. 

Kiriş: Alanya için büyük avantaj

Başbakan Davutoğlu’na yakınlığı ile tanınan emekli eğitimci ve AK Parti'nin Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Kiriş, Haber Alanya Gazetesi çalışanlarını ziyaret etti. Kiriş, Başbakan Davutoğlu'nun her fırsatta 'Biz Alanya ile et ve tırnak gibiyiz ve bende Alanyalıyım" sözlerini hatırlatarak "Sayın Başbakanımız bölgemiz için büyük avantajdır" dedi.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AKP) Antalya Milletvekili Aday Adayı olan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eskiye dayanan bir aile dostluğu olduğu bilinen emekli eğitimci Ali Kiriş, Haber Alanya Gazetesi'ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Rıza Yanık'la bir süre sohbet etti. İlk kez siyasete girdiğini, bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Kiriş, Başbakan Davutoğlu'nun Alanya için büyük şans olduğuna dikkat çekti. Başbakan Davutoğlu'nun her fırsatta "Ben Alanyalıyım, etle tırnak gibiyiz. Alanya ile ayrılmaz bir bütünüz" dediğine vurgu yapan Kiriş, "Ben ya da başkası kim aday olursa olsun, Sayın Başbakanımızın Alanya sevgisi bölgeye hizmetleri akıtacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi. 
 
ALİ KİRİŞ KİMDİR?
Ali Kiriş, 20 Aralık 1957 yılında Alanya'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Alanya'da tamamladı. Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde alarak 1987 yılında mezun oldu. 1979-2012 yıllarında Alanya'daki eğitim kariyerine öğretmenlik ve yöneticilik olarak devam etti. 2003 yılında Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulundu. 32 yıl süren eğitim kariyerini 2012 yılında emekli olarak sonlandırdı. Alanya ve Manavgat'taki geçmişten süregelen turizm sektöründeki çalışmalarına ağırlık verdi. İyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor. Evli ve 1 çocuk babası.

Öz: Siyasetin özü hizmettir

Ak Parti’den Antalya Milletvekili aday adayı olan Manavgat’ın tanınmış eğitimcilerinden hayırsever işadamı, Özler Kuyumculuğun sahibi Hüseyin Öz, Haber Alanya Gazetesi sahibi Cevdet Zamanoğlu'nu ziyaret etti. Öz ziyarette siyasetin özünün hizmet olduğunu ve hizmet için aday adayı olduğunu belirtti. 
 
Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz'le amca çocukları olan Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öz, Haber Alanya Gazetesi sahibi Cevdet Zamanoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Öz, sık sık Alanya'ya geldiğini ve burada dostları olduğunu belirtti. Alanyalı dostlarına "Bana Bektaş'tan mezar yeri alın" diyerek Alanya'ya defnedilmek istediğini de söyleyen Öz şöyle konuştu: "Bölgemizin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için Ak Parti’den Aday Adayı oldum. Koltuktan güç alan değil oturduğu koltuğa güç veren bir milletvekili olacağıma inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan benim ideallerimin baş aktörüdür. Uluslararası ve Ulusal bazda onu gördüğüm zaman müthiş bir gurur duyuyorum. Müslüman ve Türk olmaktan gurur duyuyorum. Bakın seçimlere daha aylar var ancak iktidar partisinin kimin olacağı tartışılmıyor. Bugün Ak parti sanki seçimi almış ve kabinesini oluşturmuş gibi hareket ediyor" dedi.  Cevdet Zamanoğlu ise Öz'e çıktığı yolda başarılar diledi.

 

Son Güncelleme: 13.03.2015 12:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81