Kazanmak zorundayız

Albimo Alanyaspor play off yolunda büyük önem taşıyan maçta Karşıyaka'yı konuk ediyor.

Kazanmak zorundayız

Albimo Alanyaspor play off yolunda büyük önem taşıyan maçta Karşıyaka'yı konuk ediyor.

01 Mayıs 2015 Cuma 23:04
Kazanmak zorundayız
PTT 1'inci Ligde play off mücadelesi veren Albimo Alanyaspor bugün sahasında Karşıyaka'yı konuk ediyor. Oba Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak karşılaşmayı Deniz Çoban yönetecek. Turuncu yeşilli takımda sakatlığı süren Kerem Gülbahar, Koray Çölgecen, Emre Akbaba ve Efecan Karaca takımdaki yerini alamayacak. Kırmızı kart cezası sona eren Sinan Özkan ise kadrodaki yerini alacak. Ligde oynadığı son 4 maçta 10 puan kaybeden turuncu yeşilli takım,  Karşıyaka maçından 3 puanla ayrılarak ilk 6 şansını son 3 haftaya taşımak istiyor. 
KAZANMAK ZORUNDAYIZ
Albimo Alanyaspor Basın Sözcüsü Kemal Zamanoğlu, son haftalarda kaybettikleri puanlar nedeniyle plaf off yolunda avantaj kaybettiklerini ancak kalan maçlarda istedikleri galibiyetleri alarak ligi ilk 6 içinde tamamlayacaklarına inandığını söyledi. Az da olca Karşıyaka'nın da play off şansı olduğuna dikkati çeken Zamanoğlu, "Kolay maç olmayacak. Rakibimiz de sahasında kaybettiği puanları telafi etmek isteyecek. Bizim de puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz" dedi.
 
HAFTANIN PROGRAMI
 
Bugün
Giresunspor - Şanlıurfaspor (14.00)
A.Alanyaspor - Karşıyaka (18.30)
 
Yarın
Kayserispor - Antalyaspor 16.00)
Boluspor - Elazığspor (16.00)
Denizlispor - Orduspor (16.00)
Osmanlıspor - Adanaspor (18.30)
 
Pazartesi 
Altınordu - Gaziantep BŞB (16.30)
Adana Demirspor - Samsunspor (18.30)
Bucaspor - Manisaspor (20.30)
 

Son Güncelleme: 01.05.2015 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81