Karaca Alanya'da

Türkiye'nin ilk tekstil markası Karaca, 25 Metrelik Yol Üzeri Yaşam Hastanesi karşısında hizmete girdi. Damatlıktan, casual giyime geniş bir ürün yelpazasiyle hizmet veren mağaza, Toss markasıyla da dikkat çekiyor.

Karaca Alanya'da

Türkiye'nin ilk tekstil markası Karaca, 25 Metrelik Yol Üzeri Yaşam Hastanesi karşısında hizmete girdi. Damatlıktan, casual giyime geniş bir ürün yelpazasiyle hizmet veren mağaza, Toss markasıyla da dikkat çekiyor.

11 Haziran 2015 Perşembe 02:24
Karaca Alanya'da
Türkiye'nin en köklü markalarından olan Çift Geyik Karaca, Alanya ile buluştu. Tekstilin Alanya'da öncü isimlerinden Ahmet Fidancı'nın sahibi olduğu mağaza, 25 Metrelik Yol Üzeri Denizbank yanında hizmet veriyor. Damatlık ve klasik giyim'den casual giyime geniş bir ürün yelpazasiyle hizmet veren mağaza, stil sahibi erkeklerin yeni markası Toss'u da bünyesinde bulunduruyor.
EN MODA PARÇALARLA BAYAN KOLEKSİYONU 
Tükiye'nin dünyaya açılan markalarından Karaca, en gözde renkler ve modanın en yeni trendleriyle bayan koleksiyonunu da Alanya'nın beğenisine sunuyor. Karaca şıklığını yaşamak isteyen bayanların yoğun ilgi gösterdiği Karaca'nın bayan koleksiyonu görülmeye değer.
ŞIKLIĞIN ANAHTARI AYAKKABI'DA KARACA İMZASI
Bir asırlık deneyimi ile modaya yön veren markalardan olan Karaca, ayakkabı ve kemer koleksiyonuyla da iddialı. Hem klasik, hem de casual ayakkabıları ile dikkat çeken Karaca kalite ve rahatlığıyla göz dolduruyor.
HASAN DÜŞÜNCELİ KARACA'DA
Alanya'nın mağazacılıkta tanınmış isimlerden olan Hasan Düşünceli, Karaca'da. Karaca markası ve mağazayla ilgili bilgi veren Mağaza Müdürü Hasan Düşünceli, "Senelerdir koruduğu kaliteli çizgisini sezonun trendleriyle harmanlayarak yenilikçi bir tarz yaratan Karaca, modern kadın ve erkeğin stilini tamamlayan parçalara imza atıyor. Smart casual şıklığın vazgeçilmezleri kanvas pantolonlar, polo yaka t-shirtler ve triko kazakların yanı sıra desenli, düz, klasik ve günlük gömlekler Karaca kalitesi, uygun fiyat seçenekleri ve indirim fırsatlarıyla artık Alanya'da." dedi.
Son Güncelleme: 11.06.2015 02:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81