Kampanyaya destek artıyor

PTT 1. Lig’de bitime 2 hafta kala Süper Lig yolunda ipleri yeniden eline alan Multigroup Alanyaspor’a destek çığ gibi büyüyor. Kaymakam Tanrıseven ve Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, ALTSO Başkanı Şahin ve Belediye Başkanı Yücel’i makamında ziyaret ederek forma hediye ettiler.

Kampanyaya destek artıyor

PTT 1. Lig’de bitime 2 hafta kala Süper Lig yolunda ipleri yeniden eline alan Multigroup Alanyaspor’a destek çığ gibi büyüyor. Kaymakam Tanrıseven ve Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, ALTSO Başkanı Şahin ve Belediye Başkanı Yücel’i makamında ziyaret ederek forma hediye ettiler.

03 Mayıs 2016 Salı 23:08
Kampanyaya  destek artıyor
PTT 1. Lig’de bitime 2 hafta kala Süper Lig yolunda ipleri yeniden eline alan Multigroup Alanyaspor’a destek çığ gibi büyüyor.  Kaymakam Tanrıseven ve Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, ALTSO Başkanı Şahin ve Belediye Başkanı Yücel’i makamında ziyaret ederek forma hediye ettiler.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, başlatmış olduğu "Sosyal medya profillerini Multigroup Alanyaspor ile donatalım" kampanyası kapsamında, Alanyasporlu Yöneticiler ile birlikte ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Ziyarette ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e forma hediye eden Alanyasporlu Yöneticiler, Şahin’in her zaman kulübe büyük destek verdiğinin altını çizdiler. Ziyarette, Alanyaspor Yöneticileri Ahmet Paşaoğlu, Kamil Köseoğlu, Bilal Gömeç, Mevlüthan Çavuşoğlu ve Alanya Dövizciler Birliği Başkanı Ahmet Dayanç da hazır bulundu.

ŞAHİN: HER ZAMAN TAM DESTEK
Alanyaspor için her türlü desteği verdiklerini ifade eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, şehrin tüm dinamiklerinin Alanyaspor etrafında birleştiğini vurguladı. Başkan Şahin, “Alanyasporumuz için her şey güzel gidiyor. İnşallah önümüzdeki iki maçı da kayıpsız atlatarak Süper Lig’deki yerimizi alacağız. Ben Alanyaspor için böyle güzel bir kampanya başlatan Kaymakamımız Sayın Hasan Tanrıseven’i de tebrik ederim” dedi. Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri de Alanyaspor’a maddi manevi önemli katkılar yapan Başkan Şahin’e teşekkür ederek, elini her zaman Alanyaspor için taşın altına koyduğunu söylediler.

YÜCEL, ALANYASPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ
ALTSO’nun ardından Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ziyaret için Kaymakam Tanrıseven ve Multigroup Alanyaspor yöneticilerine teşekkür ederken şunları kaydetti; “Alanyaspor hepimizin değeri. İpler artık tamamen bizim elimizde. Süper Lig için sadece 180 dakikaya ihtiyacımız var. Bu hafta sonu belki de şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz. Alanyaspor konusunda üzerimize düşen görevi her zaman yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz.”

TANRISEVEN: YETER Kİ İNANALIM!
Ziyaretler sonrası açıklama yapan Kaymakam Tanrıseven kampanya kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiğini dile getirerek, “Hedefimiz doğrultusunda Süper Lig'e ramak kaldı. Şehrimizi son 2 maçta havaya sokmalıyız. Elbirliği ile şehrimizi hareketlendirip mutlu sona ulaşacağız. Alanyaspor şehrimizin en önemli markalarından birisidir. Bizlere düşen desteklerimizi bu takımdan esirgememek. İnşallah bu yolun sonu şampiyonluk olacak. Yeter ki şehir olarak inanalım.” dedi." diye konuştu.
Son Güncelleme: 03.05.2016 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81