Kahramanmaraşlılar Yücel'i ziyaret etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi'ni ağırladı.

Kahramanmaraşlılar Yücel'i ziyaret etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi'ni ağırladı.

17 Aralık 2014 Çarşamba 03:58
Kahramanmaraşlılar Yücel'i ziyaret etti
Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e tanışma ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı İsmail Demir başkanlığındaki yeni yönetim, dernek faaliyetleriyle ilgili Belediye Başkanı Yücel’e bilgi vererek, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluş günü olan 12 Şubat’ta düzenlenecek geleneksel ciğer kavurma gününe davet etti.Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Demir, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “ Belediye Başkanımız ile yeni yönetimimizi tanıştırmak istedim. Hemşerilerimize hizmet ederken her zaman Belediye Başkanımızın desteğini yanımızda hissettik. Bize zaman ayırdıkları için kendilerine teşekkür eder, başarılar dileriz” dedi.
 
'STK İŞİ GÖNÜL İŞİDİR'
Alanya Kahramanmaraşlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Yücel, “Sivil Toplum Kuruluş’u (STK) işi gönül işidir. Bu kuruluşlar kendi başkanını ve yönetimini seçecek güç ve yapıdadır. Ben her zaman tüm STK’lara Alanya’yı gelin birlikte yönetelim, birlikte paylaşalım diyorum. Şehrin sosyal donatı alanları için, şehrin geleceği için öneri ve tenkitlere açığım. Öneri ve tenkitler her zaman beni yeniler ve benim önümü açar. Övgüyü herkes sever ama tenkiti kimse sevmez” dedi.
 
Son Güncelleme: 17.12.2014 04:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81