Kafalarına sıktılar

Alanya'nın Gedevet Yaylası yolu üzerinde Murat Tabuk (31) ve Murat Yavuz (22) otomobil içerisinde başlarından birer kurşunla vurulmuş vaziyette bulundular.

Kafalarına sıktılar

Alanya'nın Gedevet Yaylası yolu üzerinde Murat Tabuk (31) ve Murat Yavuz (22) otomobil içerisinde başlarından birer kurşunla vurulmuş vaziyette bulundular.

24 Ocak 2015 Cumartesi 03:18
Kafalarına sıktılar
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, hayatını kaybedenlerden Murat Tabuk'un 30 Mart 2007'de Antalya İncil Kilisesi'nin Türk rahibi Ramazan Arkan'a suikast hazırlığındayken yakalandığı ardından ise Alanya BDP binasına saldırı planı kurduğu sırada polis tarafından ele geçirildiği belirlendi.

Alınan bilgiye göre olay, dün gece geç saatlerde Gedevet Yaylası yolu üzerinde meydana geldi. Yoldan çıkmış, çalışır halde gördükleri 33 L 4852 plakalı aracın yanına giden vatandaşlar, araç içerisinde iki kişinin cansız vaziyette yattığını gördüler. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri inceleme başlattı. Yapılan inceleme sonucu araçta başlarına birer kuruşun sıkılarak infaz edilenlerin Murat Tabuk, ve Murat Yavuz olduğu tespit edildi. 
 
ARAÇTA BULUNAN 3'NCÜ KİŞİ KİM ?
 
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, çevrede yaptıkları araştırma da Tabuk ve Yavuz'un olaydan kısa bir süre önce bir restoranda üçüncü bir şahısla yemek yediklerini ardından ise oradan ayrıldıklarını tespit etti. Ayrıca görgü tanıkları üçlünün araçla restorandan ayrıldıktan sonra, hemen arkalarından bir kamyonet ve otomobilin takip ettiğini söylediler. Bu ihbar üzerine jandarma ekipleri kamyonet ve otomobilin plakalarını tespit için çalışma başlattılar.
 
12 KİŞİLİK ÖZEL TİM GELDİ
 
Olay yerinde savcılık ve jandarma tarafından yapılan incelemede araç içerisinde iki boş, dışında ise 7.65 mm çapında bir adet dolu tabanca mermisi bulundu. Murat Tabuk ve Murat Yavuz'un cesetleri otopsi yapılmak üzere Alanya Belediyesi Mezarlığı Morgu'na gönderilirken, araç ise emniyet otoparkına çekildi. Olayla ilgili soruşturmayı 11 Ağustos’ta yine Alanya'da işlenen 65 yaşındaki Peter Horvath ile eşi 50 yaşındaki Kerstin Horvath’ın cinayetini çözen 12 kişilik özel jandarma timinin üstlendiği öğrenildi.

İki boş kovanın yanında, aracın dışında bulunan bir dolu mermi çekirdeği ise " Kurtlar Vadisi"  vari mesaj mı verildi? Yorumlarına yol açtı.
 

Son Güncelleme: 24.01.2015 03:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81