Kablo hırsızları iş başında

Alanya’nın, Saburlar Mahallesi'nde telefon ve internet bağlantısını sağlayan telefon kabloları çalındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kablo hırsızları iş başında

Alanya’nın, Saburlar Mahallesi'nde telefon ve internet bağlantısını sağlayan telefon kabloları çalındı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

12 Ekim 2014 Pazar 23:38
Kablo hırsızları iş başında
Alınan bilgiye göre olay Saburlar Mahallesi'nde meydana geldi. Kablo hırsızları Saburlar Mahallesi'ne giden TELEKOM'a ait telefon kablolarını çalarak kayıplara karıştılar. İlk olay, Perşembe günü Top Sahası Mevkii'nde yaşandı. 300 metre telefon kablosu kesilerek çalındı. Mahalle Muhtarı Bilal Barcın'ın durumu Jandarma'ya ve TELEKOM yetkililerine iletmesi üzerine,  yetkililer ve İncekum Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptılar. Bir gün sonra ise Sağır Kuyu Mevkii'ndeki telefon kablolarının aynı yöntemle çalındığı öğrenildi. Seri kablo hırsızlığı üzerine İncekum Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri çok yönlü soruşturma başlattı. Konu ile ilgili açıklama yapan Saburlar Mahalle'si Muhtarı Bilal Barcın ise, " Geçtiğimiz Çarşamba günü sabah yoldan geçerken Top Sahası Mevkii'nde telefon kablolarının kesildiğini gördüm. Hemen İncekum Jandarma Karakol Komutanlığı ve  TELEKOM Müdürlüğüne haber verdim. Hırsızlık olayıyla ilgili tutanak tutuldu. İki gün sonra Cuma gecesi ise, Sağır Kuyu Mevkii'ndeki kablolarında aynı yöntemle kesilerek çalındığını gördük. Tekrar İncekum Jandarma Komutanlığı'nı bilgilendirdik. Jandarma'mız  fail yada faillerin yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı. İnsanların küçük bir gelir getirmek için bir mahallenin iletişimini kesecek kadar vicdansız olması bizleri şaşkınlığa sürüklüyor. Yetkililerden bir an önce hırsızların yakalanması ve adalete teslim edilmesini istiyoruz. Değilse bölgemizdeki tüm telefon kabloları çalınacak. TELEKOM yetkililerinden de bir an önce mahallemizin telefon ve internet bağlantısını sağlayacak yeni telefon hattının çekilmesini istiyoruz" dedi.
 
Son Güncelleme: 12.10.2014 23:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81