İstifa günü

Yüksek Seçim Kurulu'nun istifa için saat 17:00'ye kadar tanıdığı sürenin dolmasına dakikalar kala dün istifalar ardıardına geldi. Alanya ve Antalya gün boyu gündeme düşen aday adaylarını konuştu.

İstifa günü

Yüksek Seçim Kurulu'nun istifa için saat 17:00'ye kadar tanıdığı sürenin dolmasına dakikalar kala dün istifalar ardıardına geldi. Alanya ve Antalya gün boyu gündeme düşen aday adaylarını konuştu.

10 Şubat 2015 Salı 21:01
İstifa günü
İLK İSTİFA HABERİ ARICI'DAN GELDİ
 
Dün saat 17:00 itibariyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar için istifa şartı aranan ve seçimler öncesinde görevinden istifa etmesi beklenen isimlerden ilk olarak Abdurrahman Arıcı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı görevinden Ak Parti'den Antalya milletvekilliği aday adaylığı için istifasını sundu. Bu istifanın hemen ardından ise Başbakanlığa bağlı Türk İşbirliği ve Koordinasyon (TİKA) Sorumlusu Alanyalı Ömer Kocaman 2015 Haziran seçimlerinde AKP'den milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti. 
"SOSYAL MEDYADAN DUYURDU"
Kocaman, kendisine ait sosyal paylaşım sitesi üzerinden istifa süresinin dolmasına saatler kala istifasını duyurdu. Kocaman, "Sevgili dostlar 2015 milletvekilliği seçimlerinde aday olmak üzere severek çalıştığım TİKA Başkanlığındaki görevimden istifa ettim. Destek ve dualarınız için şimdiden teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Kocaman'ı ise sırasıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Cavit Arı, Türk Eczacılar Birliği Merkez Heyeti Üyesi Alanyalı MHP'li Eczacı Murat Levent Koçak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı CHP'li Çetin Osman Budak istifalarını sundu.Alanya Devlet Hastanesi'nin eski Başhekimi İsmail Başaran, 7 Haziran seçimlerinde adaylık başvurusu yapmayacağını açıkladı. AKP’nin Antalya Milletvekili Aday Adaylığı için isimleri geçen Alanyalı Hakim Övünç Özkan, İzmir Orman Bölge Müdürü İbrahim Aydın'da önceki gün istifalarını sunmuştu. 
Son Güncelleme: 10.02.2015 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81