İskele'de 5 yıldızlı hizmet

Balıkçılar Kooperatifi tarafından Alanya İskelesi'nde yapımı tamamlanan bir numaralı Balıkçı Kahvesi'nde vatandaşlara ücretsiz çay kahve ikramına devam edilirken, aynı ikramların yapılacağı 2 ve 3 nolu balıkçı kahvelerinin ise faaliyete geçmesinde son aşamaya gelindi.

İskele'de 5 yıldızlı hizmet

Balıkçılar Kooperatifi tarafından Alanya İskelesi'nde yapımı tamamlanan bir numaralı Balıkçı Kahvesi'nde vatandaşlara ücretsiz çay kahve ikramına devam edilirken, aynı ikramların yapılacağı 2 ve 3 nolu balıkçı kahvelerinin ise faaliyete geçmesinde son aşamaya gelindi.

17 Haziran 2015 Çarşamba 14:59
İskele'de 5 yıldızlı hizmet
Kooperatif Müdürü Şükrü Sipahioğlu, İskele'nin halka kazandırıldığını belirtirken, tanıtım amaçlı ve ücretsiz olarak vatandaşlara kahvede 5 günde 37 bin bardak çay ve 17 bin bardak da  kahve ikram edildiğini söyledi. Sipahioğlu, ikramların devam edeceğini ifade etti.
 
Alanya Balıkçılar Kooperatifi tarafından Alanya İsekelesi'nde yapılandırma çalışmalarında son aşamaya gelinirken, Kooperatif tarafından Alanya İskelesi'nde yapımı tamamlanan bir numaralı Balıkçı Kahvesi'nde vatandaşlara ücretsiz çay kahve ikramına devam ediliyor. Aaynı ikramların yapılacağı 2 ve 3 nolu  balıkçı kahvelerinin ise faaliyete geçmesinde son aşamaya gelindi. Alanya Balıkçılar Kooperatifi Tam Yetkili Müdürü Şükrü Sipahioğlu ise uzun uğraşlar sonucu Alanya İskelesi'nin Alanya halkına kazandırıldığını ve güvenli bir hale getirildiğini ifade etti.  Şükrü Sipahioğlu, " Burası daha önceki dönemlerde vatandaşlarımız çoğu kez aileleri ile gelmekten çekindikleri bir haldeydi. Her ne kadar denetim olsa da, banklarda içki içenler, kahvemizin bulunduğu yerlerde kayalıklarda alkol ve benzeri maddeler alıp çevreyi rahatsız eden insanlar oluyordu. Biz üzerimize düşeni yaptık. Özel güvenlik görevlilerimiz sürekli denetimde. Kayalık bölgeye inşaa ettiğimiz bir kahvemizde işlemlerimizi tamamladık ve burayı Alanya'da yaşayan vatandaşlarımızın kullanımına açtık. İlk başlarda buraya yapılan hizmetler vatandaşlarımıza yanlış aktarıldı. Biz burayı daha güvenli bir hale getirmek adına mücadele verirken, insanlar buradan kimsenin faydalanamayacağını sandı. Amacımız, burayı güvenli, herkesin ailesi ile rahatça kimse tarafından rahatsız edilmeden gezebileceği bir yer haline getirmekti. Ve bunu başardık. Burada hanutu bitirdik. Halkımız Ramazan'da buraya gelsin, pastasını böreğini getirsin çayları kahveleri de bizlerden olsun dedik. Bayramın 1 inci gününe kadar kahvelerimizde vatandaşlarımıza çay ve kahve servisimiz ücretsiz olarak yapılacak. Şu an gelen tepkiler bile bizleri mutlu etmeye yetiyor. Burdaki sistemin değiştiğini herkes gözlemliyor. Buda bizi mutlu etmeye yetiyor da artıyor" dedi. 5 inci günde 37 bin çay ve 17 bin bardak ta  kahve dağıttık. Ramazan bayramı sabahına kadar burada ücretsiz çay kahve servisimiz devam edecek" şeklinde konuştu. Alkol satış ve kullanımının Kooperatife bağlı alan ve çevresinde yasak olduğunu da sözlerine ekleyen Sipahioğlu, Alanya halkını çaya davet etti.
VATANDAŞ MEMNUN
Kahve çevresinde gördükleri " Tanıtım amaçlı halkımıza çay ve kahve ikramımızdır " yazısı üzerine ilk kez kahveye geldiklerini söyleyen vatandaşlar ise duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Hüseyin Arıkan, " İşin aslı ben buraya defalarca geldim. Ancak kahvelerin burada faaliyete geçtiğinden dahi haberim yoktu. Tesadüfen geldim ve arkadaşıma pankartı göstererek girelimmi dedim. Yaklaşık bir saattir burada oturuyor ve Alanya Kalesi'nin eşsiz manzarası eşliğinde ücretsiz çaylarımızı yudumluyoruz. Düşünenlerden ve bu imkanı bizlere sunanlardan Allah razı olsun" dedi.  Bir diğer vatandaş İhsan Arda ise ," Kim düşündü ve hayata geçirdiyse bu güzel mekanı kendisine teşekkür ediyorum. Alanya'nın en güzel yerlerinden biri halka kazandırılmış oldu. Daha önce sadece iskele civarında kaleye nazır çay ya da kahve içmek imkanımız yoktu. Fener bölgesine ise kayalık olduğu için gelemiyor, gelsek de ailemiz tedirgin oluyordu. Şimdi her şey düzenli ve sunulan imkanlar çok güzel" dedi. Ailesi ile birlikte akşam gezmesi için İskele'ye inan ve açılan yeri gördüğünde mutluluğunu gizleyemediğini ifade eden Şenol Yıldırım ise, "Alanya'ya böyle bir yer lazımdı. Aile olarak buraya geldiğimizde gezme imkanımız oturma imkanımız bile olmuyordu. Aile için birerbir, harika olmuş. Yapanların ellerine sağlık" dedi. 
 
Akın BAYCAN
 
Son Güncelleme: 17.06.2015 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81