İş bitiren müdür

CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Alanya'da yaşanan elektrik kesintilerine geçici çözüm için ilçeye mobil trafo getirdi.

İş bitiren müdür

CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Alanya'da yaşanan elektrik kesintilerine geçici çözüm için ilçeye mobil trafo getirdi.

28 Ağustos 2014 Perşembe 10:43
İş bitiren müdür
Alanya'da turizm sezonunda yaşanan elektrik kesintileri esnafı isyan noktasına getirdi. CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım Şirketi elektrik kesintilerini en aza indirgemek ve esnafın mağduriyetini önlemek amacıyla dün Kuyularönü Camii bahçesine mobil trafo getirdi. Konuyla ilgili bilgi veren AKEDAŞ Bölge Koordinatörü Ahmet Sait Akboğa, mobil trafoyu geçici çözüm için getirdiklerini söyledi. Akboğa, “Esnafın elektrik kesintisinden dolayı sıkıntısı yaşadığını tespit ettik. Bununla ilgili bazı çalışmalarda bulunduk. Ancak turizm sezonunda bir kesinti olmasın diye yeraltı çalışmasında bulunamıyoruz. Bu nedenle geçici çözümlerle turizm sezonu atlatmak istiyoruz” dedi. 
'BU TRAFO ESNAFA YETECEK'
Mevcut trafoyu rahatlatacaklarını anlatan Akboğa, “İnşallah bundan sonraki süreçte esnafımıza sağlıklı, kaliteli ve sürekli enerji vereceğiz. Sorun ve sıkıntıyı aşmış olacağız. Gelecek sezon için bu geçici bir çözüm. Turizm sezonu dolayısıyla şuan kazı yapamıyoruz. Ancak Eylül Ekim aylarında yapacağımız çalışmalarla gelecek sezona kalıcı çözümlerle bu sıkıntıyı çözeceğiz. Bu trafo buradaki esnafımıza yetecek kadar bir trafo. Mobil yani ihtiyaç olan yere direk olarak nakil edilebilir bir trafo. İhtiyaç olursa farklı mobil trafolar da getirtebiliriz” diye konuştu. 
 
Son Güncelleme: 28.08.2014 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81