İplikçioğlu Prefabrik Alanya'da

Prefabrik sektöründe öncü kuruluşları arasında yer alan İplikçioğlu Prefabrik hizmet ağını genişleterek Merkez Afyondan sonra yeni şubesini Alanya”da açtı.

İplikçioğlu Prefabrik Alanya'da

Prefabrik sektöründe öncü kuruluşları arasında yer alan İplikçioğlu Prefabrik hizmet ağını genişleterek Merkez Afyondan sonra yeni şubesini Alanya”da açtı.

04 Nisan 2014 Cuma 23:01
İplikçioğlu Prefabrik Alanya'da
Konut sektöründe yaptığı çalışmalarla hizmet ağını il dışına genişleten İplikçioğlu Prefabrik, Alanya”da da hizmet vermeye başladı. 
Konuyla ilgili açıklama yapan İplikçioğlu Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail İplikçioğlu Afyonumuzda kısa zamanda faaliyete girmelerine rağmen insanların modern ve hesaplı konuta gösterdikleri teveccüh nedeniyle işlem ağını yavaş yavaş genişletecekleri müjdesini vererek, bunun ilk adımının güney sahillerinden gelen yoğun talepler olduğunu bildirdi. İplikçioğlu açıklamasında son derece modern kalıcı sağlıklı ve hesaplı konutlara artık insanların daha rahat ulaşacaklarının müjdesini de verdi.
 
MODERN KALICI SAĞLIKLI KONUTLAR REVAÇTA!
47 metrekareden,142 metrekareye kadar prefabrik konutların yapılabildiğini kaydeden İplikçioğlu Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail İplikçioğlu’’ Biz bu sektörde yapacağımız prefabrik konutlarda temel olarak her bütçeye uygun ev yapabilmenin koşullarını insanlarımıza sunuyoruz. Buradaki temel amaç, sağlıklı sağlam ve modern konutların insanlarımızla tanışmasını baz aldık. Çok önemli bir konuda olası Allah korusun depremlerde, doğal afetlerde insan hayatının ne kadar önemli olduğunu düşünerek çevre dostu ve taşınabilir prefabriklerin ne kadar hayatımızı kolaylaştırdığını insanlarımıza göstermek istiyoruz. 28 bin liradan 95 bin liraya kadar konut fiyatlarımızın seçeneğini geniş tuttuk. Arzu eden vatandaşlarımız kendi zevkine uygun ve kendi isteği doğrultusunda prefabrik konutları tek kat veya dubleks şeklinde seçeneklerle belirleyip bize yaptırabiliyorlar ve çokta memnun kalıyorlar.
 
AHŞAP VE CAM MOZAİK ÜRÜNLERİ REVAÇTA
Açıklamasına devam eden İplikçioğlu Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail İplikçioğlu prefabrik konutların yanı sıra, son derece sağlıklı ahşap ürünlerinde satışlarını yaptıklarını belirterek ahşabın her yere rahatlıkla uygulandığını dekoratif amaçlı kullanılan bu malzemenin evlerde ve yapılarda mükemmel sonuçlar verdiğini söyledi. Cam mozaiğinde gerek otellerde gerekse havuzlarda termal alanlarda göz alıcı sonuçlar içerdiğine de dikkat çeken İplikçioğlu’’ Uyguladığımız gerek ahşap gerekse cam mozaik örneklerin prefabrik konutlarla birleştiğindeki görsel mükemmelliğe eminim müşterilerimizde hayran kalacaklar. Uygulama alanları çok olan ahşap ve cam mozaik evlerimize ayrı bir renk katıyor’’dedi.
 
DEPREM GERÇEĞİ ÇABUK UNUTULUYOR!
Deprem gerçeğinin artık insanları sağlam ve kalıcı konutlara yönelttiği bir gerçek diyen İplikçioğlu’’ Alanya şubemizi de devreye sokarak hizmet ağımızı yavaş yavaş genişletme kararı aldık. Alanya şubemiz şu an hizmete girdi. Yetkili arkadaşlarımız bu yörede kaliteli ve modern konutları artık Alanyalılarla tanıştıracaklar. Arazisi olan ve yeterli alana prefabrik konutların mükemmel uyum sağladığını söyleyen İsmail İplikçioğlu’’ Son derece kaliteli malzemelerle temelden çatıya kadar anahtar teslim modellerimizle sınırsız seçeneklerimizle bizler çok uygun fiyatlarla insanlarımızı ev ve konut sahibi yapamaya kararlıyız. Bunun yanında kurumlara sağlık ocakları, Eğitim binaları, Lüks konutlar, Depolar,Hangarlar,Ofis binaları, Yatakhaneler, güvenlik binaları, konteynırlar ve resmi kurum binaları da yapıyoruz. Villalar özel üretimler kamu binaları da faaliyet alanımızda. Yani hayatın her alanında bizler insanlara huzurlu ve sağlam prefabrik evleri sağlamak için ekibimizle hazırız’ dedi.
 
PREFABRİK HAVUZ VE AHŞAPIN MÜKEMMEL UYUMU!
Sözlerine son verirken bu tür uygulama alanlarını mutlaka vatandaşların görmesini isteyen İplikçioğlu Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail İplikçioğlu, ’’Bizler Afyon ve Alanya’da açmış olduğumuz şubelerimizle bir telefon kadar yakınız sizlere.. Bize ulaşmak isteyen insanlar merkez Afyon büromuzdan Alanya’da ise Obagöl mevkiinde bulunan White Gold Otel yanındaki büromuzdan ulaşabilirler’’ dedi.
 
 
 
 
 
 
Son Güncelleme: 04.04.2014 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81