İnce'den sert sözler

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Alanya'da söyleşiye katıldı. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu'nda CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal'ın açılış konuşmasıyla başlayan söyleşiye yaklaşık 500 partili katılırken, İnce konuşmasında AKP hükümetine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifası ile alakalı olarak ise:

İnce'den sert sözler

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Alanya'da söyleşiye katıldı. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu'nda CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal'ın açılış konuşmasıyla başlayan söyleşiye yaklaşık 500 partili katılırken, İnce konuşmasında AKP hükümetine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifası ile alakalı olarak ise:

09 Şubat 2015 Pazartesi 01:57
İnce'den sert sözler
" Kardeşim dediği herkes gitti. Şimdi niyeti daha önce kardeşim dediği Ahmet Davutoğlu'nun yerine Fidan'ı getirmek" dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce  Alanya İlçe Teşkilatı tarafından Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Konferans Salonu'nda  gerçekleştirilen konferansa katıldı. Katılımın yüksek olduğu konferansta açılış konuşmasını CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal yaptı. Yeşildal, konferansa yoğun ilgi gösteren partililere teşekkür ederken, sosyal medya ve basın üzerinden etkinliklerini duyurduklarını ancak yetersiz olduğunu söyledi. Yeşildal, "  Büyük bir kavganın içindeyiz. Cumhuriyet, hukuk , demokrasi ve özgürlüklere karşı çıkanlara karşı verdiğimiz mücadelesidir bu kavga" dedi. 
 
"KİME KARDEŞİM DEDİYSE GİTTİ"
Ardından söz alan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce  ise Ak Parti hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. İnce, "Ülkeyi kim yönetiyor? Başbakan mı, Cumhurbaşkanı mı? Parlamenter sistemde ülkeyi başbakan yönetir. Bursa'dan haykırmış geçen gün, 'iktidar partisine 400 milletvekili verilsin' diyor. Bülent Arınç da insanlarla dalga geçiyor. 'Hangi parti olduğunu söylemedi' diyor. Bence de söylemedi. Yaşı 40'ın üzerinde olanlar hatırlayacaktır. 6 Kasım 1983 seçimlerini hatırlayın. 4 Kasım günü Kenan Evren televizyona çıktı, 'Oyunuzu MDP'ye, Turgut Sunalp'a verin' dedi. Millet dinlemedi. Gitti Özal'a verdi. Bu millet öyle bir şamar atar ki, inşallah o şamar haziranda bunlara atılacak" dedi.   MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın istifası ile alakalı olarak ise " Kardeşim dediği herkes gitti. Şimdi niyeti daha önce kardeşim dediği Ahmet Davutoğlu'nun yerine Fidan'ı getirmek" dedi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ,  bir önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü  partiye bile sokmadığını söyleyen İnce,  " Eski dava arkadaşı , eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e de kardeşim diyordu. Ne oldu. Şimdi onu bile partiden içeri sokmuyor. Onu partiye sokmayan bu zihniyet sokmayan bu zihniyet yarın aynısını Ahmet Davutoğlu'na da yapar" dedi.
"BİZ KÖTÜ OLDUĞUMUZ İÇİN BUNLAR OY ALIYOR"
İnce, "Bunların hayatı yalan. Bunlar işçi grev yapmasın, medya yazmasın, sayıştay araştırmasın, yargıtay aklasın, facebook, twitter kapatılsın, muhalefet konuşmasın, öğrenci yürümesin, danıştay durdurmasın, halk görmesin. Din, iman değil, bunların aklı fikri para. Bunlar yeşil, harbiden yeşil. Önceden solculara 'kızıl, kırmızı' derlerdi, bunlara da 'yeşil' derlerdi. Karıştırmayın, bunlar çimenin, ağacın yeşili, dinin yeşili değil, doların yeşili bunlar. Bunların aklı fikri para. Doymuyor da ya. Adliye, maliye, zaptiye, rütüğü buna bağlı merkez bankasını istiyor şimdi. Yetmez merkez bankası, darphaneyi bağlayalım sıcak sıcak yesin. Bassınlar paraları, getirsinler sıcak sıcak versinler bunlara. Merak etmeyin böyle gitmez. Zannetmeyin ki bunlar çok iyi, yüzde 50 oy alıyorlar. Biz kötü olduğumuz için bunlar oy alıyor" diyerek sonlandırdı. Konuşmasının ardından zamanın yetersiz olması nedeniyle soru kabul etmeyen İnce salondan ayrılırken kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
 

Son Güncelleme: 09.02.2015 01:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81