İmzalar Bakan Yıldız'da

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, doğalgazın Alanya’ya gelmesi için başlatılan imza kampanyasında toplanan 90 bini aşkın imzayı Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’nun da bulunduğu toplantıda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a teslim etti.

İmzalar Bakan Yıldız'da

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, doğalgazın Alanya’ya gelmesi için başlatılan imza kampanyasında toplanan 90 bini aşkın imzayı Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’nun da bulunduğu toplantıda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a teslim etti.

15 Ağustos 2014 Cuma 07:00
İmzalar Bakan Yıldız'da
Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ’nin, Antalya Limax De Lüxs Hotel’de düzenlediği Bölge Toplantısı’na katılan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ilçeye doğalgazın gelmesi için toplanan 90 bin imzayı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a teslim etti.  Söz konusu toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yanı sıra bölgedeki enerji yatırımcısı şirket temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda söz alan Başkan Şahin, ilçeye doğalgazın gelmesi konusunda bütün kesimlerden büyük talep olduğunu belirterek, bu kapsamda yaklaşık 1 ay içerisinde 90 bin imza toplandığını söyledi. Doğalgazın, çevreye saygılı, havayı kirletmeyen, doğaya zarar vermeyen ‘çevreci’ bir enerji kaynağı olduğunu belirten Şahin, dünyada doğalgaz kullanımının hızla yaygınlaştığına dikkat çekti. 
ÇAVUŞOĞLU, TÜREL, YÜCEL VE YILDIZ’A TEŞEKKÜR
Doğalgazın diğer yakıtlardan ucuz olduğunu belirten Şahin, “İlçemize doğalgazın gelmesi konusunda çok istekliyiz. Bu konuda vatandaşlarımızdan çeşitli talepler geliyor. Bu talepler sonrası zaten 90 bin gibi ciddi bir rakamda imza 1 ay içerisinde toplandı” dedi. Şahin, “Kampanyaya destek olan başta Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e, sivil toplum örgütlerine, esnafımıza, üyelerimize herkese teşekkür ediyorum” dedi. Şahin, ayrıca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a da ALTSO’nun doğalgaz kampanyasına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. ALTSO Başkanı ayrıca kampanyaya destekleri nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e de teşekkür etti. 
BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN ALTSO’YA ÖVGÜ
Şahin’in konuşmasından sonra söz alan Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuoşğlu ise, ALTSO’nun başarılı çalışmalarının bulunduğunu Bakan Yıldız’a anlattı. Çavuşoğlu, Başkan Şahin’in Alanya ekonomisi için çeşitli projeler yürüttüğünü belirterek, ALTSO için övgü dolu ifadeler kullandı. Konuyla ilgili olarak konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise doğalgazın Alanya’ya gelmesi için başlatılan imza kampanyasında 93 bin rakamına ulaşılmasının önemli olduğunu belirterek, Başkan Şahin’den kampanyayla ilgili olarak ayrıntılı bilgi aldı. Bakan Yıldız, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in çok girişimci ve çalışkan bir yönetici olduğunu ve doğalgazın Alanya’ya gelmesi için verdiği mücadeleyi de takdir ettiğini söyledi.
 
Son Güncelleme: 15.08.2014 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81