İlk transfer

PTT 1.Ligin yeni ekibi Alanyaspor, dış transferde ilk imzayı Orduspor’lu Canberk Dilaver’e attırdı.

İlk transfer

PTT 1.Ligin yeni ekibi Alanyaspor, dış transferde ilk imzayı Orduspor’lu Canberk Dilaver’e attırdı.

27 Haziran 2014 Cuma 21:49
İlk transfer
 
Alanyaspor Kulübü Cengiz Aydoğan Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde Canberk Dilaver kendisini iki yıllığına Alanyasporlu yapan sözleşmeye imza attı. İmza törenine konuşan Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Bir taraftan kongre hazırlıklarını yapıyoruz bir taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Sezonun ilk transferinde Alanyaspor formasını Canberk kardeşimize giydirdik. Canberk genç ve milli bir futbolcu, ondan beklentimizin yüksek. İnşallah Alanya’da çok iyi bir sezon geçirecektir. Alanyaspor ve kendisi için elinden geleni yapacağına ve başarılı olacağına inanıyorum. Alanyaspor’a hayırlı olsun” dedi.
İmza töreninde ilk açıklamasını yapan Canberk Dilaver, “iki taraf için de hayırlı olsun. Buraya geldiğim için mutluyum. Alanyaspor’un başarısı için gereken herşeyi yapacağız”dedi.
21 yaşındaki ve savunmanın sol kanadında görev yapan Canberk Dilaver, geçen sezon 9 lig maçı ve 2 ziraat Türkiye kupası maçında forma giydi. Samsunspor ve Orduspor’da forma giyen Canberk, U20 milli takım formasıyla 3 maça çıktı.
 
Son Güncelleme: 27.06.2014 21:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81