İlk konuk Yücel

Alanya Belediyesi’nin vatandaşlara vereceği ücretsiz Diyetisyen hizmeti kapsamında Diyetisyen Şule Yavuz Demir‘in ilk konuğu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olacak.

İlk konuk Yücel

Alanya Belediyesi’nin vatandaşlara vereceği ücretsiz Diyetisyen hizmeti kapsamında Diyetisyen Şule Yavuz Demir‘in ilk konuğu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olacak.

16 Aralık 2014 Salı 02:50
İlk konuk Yücel
Alanya Belediyesi halkın sağlıksız beslenme problemlerini ortadan kaldırmak amacıyla her bireyin farklılıklarını göz önünde bulundurarak kişisel beslenme ve diyet eğitimlerine başlıyor. Proje Koordinasyon Ofisi tarafından koordine edilen projenin amacı; yanlış beslenme alışkanlıklarının düzeltilmesi, obezite, diyabet (şeker hastalığı),kalp, damar vb. hastalıklarda doğru beslenme, gebe ve emzikli kadınların, bebek ve çocukların sağlıklı beslenmeleri konusunda halkı aydınlatıcı bilgi vermek ve sağlık sorunları bulunan ve diyetisyene gitmek isteyen dar gelirli vatandaşlara ücretsiz diyetisyen hizmeti sağlamak. Diyetisyen Şule Yavuz Demir tarafından verilecek olan diyetisyen hizmeti yarın Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile başlayacak.
 
RANDEVU ALINABİLECEK
 
Tosmur hizmet binasında verilecek ücretsiz hizmetten maddi olanaksızlıklar nedeniyle diyetisyene gidemeyen vatandaşlar faydalanabilecekler. 7’den 77’ye sağlıklı beslenme anlayışı ile her yaş grubundan bireye hitap edecek olan diyetisyen hizmeti, Salı ve Perşembe günleri verilecek. Öte yandan 0242 5102000 – 2875 nolu telefonu arayıp randevu alarak da hizmetten faydalanılabilecek.
 
ÇOCUKLAR DA KATILABİLECEK
 
Diyetisyen Şule Yavuz Demir, “Amacımız insanları sabit listelerle beslemek yerine, her zaman her şartta doğru beslenmelerine yardımcı olmak. İşe eğitimle başlanacak, okul çağındaki çocuklar da aileleriyle birlikte bizden destek alabilecekler. Alanya Belediyesi tarafından verilen bu hizmet çok büyük bir nimettir. Çünkü özel diyetisyenlerin muayene ücretleri çok yüksek.” dedi.
 
Son Güncelleme: 16.12.2014 02:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81