İl mi oluyoruz?

Alanya Belediye Başkanı Adem Murüt Yücel, Belediye Meclis Toplantısı'nın ardından dilek ve temenniler bölümünde yaptığı açıklama ile gündeme damgasını vurdu. Yücel, Alanya'nın çok yakında il olacağını iddia etti.

İl mi oluyoruz?

Alanya Belediye Başkanı Adem Murüt Yücel, Belediye Meclis Toplantısı'nın ardından dilek ve temenniler bölümünde yaptığı açıklama ile gündeme damgasını vurdu. Yücel, Alanya'nın çok yakında il olacağını iddia etti.

04 Mart 2015 Çarşamba 07:54
İl mi oluyoruz?
DEVLET ÜNİVERSİTESİNİ DE BİLMİŞTİ
Başbakan tarafından bir ay önce açıklanan Alanya Devlet Üniversitesi müjdesini, bu açıklama yapılmadan iki ay önce dillendiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Devlet Üniversitsi'nde olduğu gibi bu kez de il konusunda öngörüde bulundu. 
BAŞBAKAN VE BAKANA TEŞEKKÜR ETTİ
Dün gerçekleştirilen belediye meclis toplantısının ardından istek ve temenniler bölümünde Devlet Üniversitesi konusu gündeme geldi. Üniversite ile Alanya'ya gelecek olan ödeneğin 10 katı artacağına dikkat çeken Başkan Yücel, "Bu da Alanya’ya büyük katkı sağlayacaktır. Başta Başbakanımıza, Dışişleri Bakanımıza ve Rektörümüze teşekkür ediyorum" dedi.
İL OLURSAK KİMSE ŞAŞIRMASIN
Alanya'nın olmazsa olmazlarının bir bir gerçekleştiğine de vurgu yapan Başkan Yücel, "Bunlardan biri havalimanı, birisi devlet üniversitesi, birisi de il konusu idi. Havaalanı ve üniversite gerçekleşti. En yakın zamanda Alanya'nın il olması ile ilgili bir haberi de duyarsak hiç şaşırmayalım" diye konuştu.
 
"NAZAR DEĞMESİN"
 
Öte yandan Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda bütün gündem maddelerinin tamamı meclis üyelerinin oy birliğiyle kabullerinin arıdnan meclisten geçti. Bu durum ise meclis üyeleri arasında " Aman nazar değmesin" şeklinde yorumlandı. Meclite " Mesire yerlerinin devlet ihale kanunu hükümleri kanununa göre 10 yıla kadar kiraya verilmesi, 'Güneş Tarlası' projesi için yer kiralanması konusunda Başkan Yücel'e yetki verilmesi, Mahmutlar Hizmet Binası’nın Alanya Devlet Hastanesi’ne tahsisi" maddeleri oybilriği ile kabul edildi. 
 
Son Güncelleme: 04.03.2015 07:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81