İL ÇAĞRISI

Yerel seçimlerin ardından belediye başkanı ve teşkilatı tebrik için ilçeye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alanya'nın il olmayı hak ettiğini söyleyerek, "Biz iktidarımızda bunu yaparız. AKP hükümeti buyurun siz il yapın da teşekkür edelim" diye konuştu.

İL ÇAĞRISI

Yerel seçimlerin ardından belediye başkanı ve teşkilatı tebrik için ilçeye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alanya'nın il olmayı hak ettiğini söyleyerek, "Biz iktidarımızda bunu yaparız. AKP hükümeti buyurun siz il yapın da teşekkür edelim" diye konuştu.

20 Ekim 2014 Pazartesi 03:49
İL ÇAĞRISI
"ŞEHRİN ALTIN ANAHTARINI VERDİ"
Antalya ziyaretlerindeki Alanya durağında MHP'li Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret eden MHP lideri Devlet Bahçeli, Yücel'e 30 Mart seçimlerinde gösterdiği performansın ardından hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Yücel'de MHP lideri Bahçeli'ye ziyaretlerinden ötürü Türk Bayrağı tablosu ve Alanya'ya özgü ipekten yapılmış yöresel kıyafet ve şehrin altın anahtarını armağan etti. MHP İlçe Teşkilat Başkanı Cafer Uyar tarafından ise  şehrin anahtarı armağan edildi. CHP'Lİ Başkan Şevki Türktaş'ta Bahçeli'ye hoş geldin diyenler arasında yer aldı. 
"İL SÖZÜ VERDİ"
MHP lideri Bahçeli ile birlikte konuşma yapacakları belediye binası arkasındaki miting alanına geçen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel gerçekleştirdiği konuşmada, "Alanya Belediye Başkanı olarak şahsım ve partimizle birlikte Alanya’nın il olması için elimizi taşın altına koyup, her platformda ve her koşulda Alanya’nın İl olması ve hak ettiği hizmeti alması için çalışacağız. Sizin huzurunuzda ve sizin de desteğinizle halkıma söz veriyorum. Alanya mutlaka il olacaktır.” dedi.
'ALAYINIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Halka hitap eden MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli, "Şu an değerli başkanlık divanı üyelerimiz, MYK üyelerimiz ile birlikte önce Alanyalılara teşekkür etmekle birlikte Adem Murat Yücel beye ve ilçe teşkilatımıza tebriklerimizi sunmak için sizlerle birlikteyiz. Alanya'da yaşayan kim varsa hangi partiden olursa olsun, bize böyle bir ilki yaşattığınızdan dolayı alayınıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
'AKP İL YAPSIN'
MHP Lideri Bahçeli konuşmasının devamında il konusunda Yücel'i destekleyerek, " Belediye başkanımız size kesin bir vaadde bulundu. 'Alanya'nın il olmasını istiyorum' dedi. Başkanımızın bu sözünün arkasında MHP olarak durmak istiyoruz. Şu an zaten Başkanlık Divanı burada, Milletvekilleri burada, biz burayı il yapmak istiyoruz. AKP her yerde bizimle yarışıyorsun, gel burada da bizimle yarış il yap burayı. O zaman MHP olarak size de teşekkür ederiz" dedi. 9'DA
 
Son Güncelleme: 20.10.2014 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81