İhmal mi öldürdü ?

Antalya'da 24 yaşındaki bir kadın, bacağındaki damar tıkanıklığı nedeniyle gittiği hastanede yapılan anjiyonun ardından hayatını kaybetti.

İhmal mi öldürdü ?

Antalya'da 24 yaşındaki bir kadın, bacağındaki damar tıkanıklığı nedeniyle gittiği hastanede yapılan anjiyonun ardından hayatını kaybetti.

27 Şubat 2015 Cuma 12:13
İhmal mi öldürdü ?
Edinilen bilgiye göre, Alanya'da bir otelde kat görevlisi olarak çalışan bir çocuk annesi 24 yaşındaki Fatma Oral, beş gün önce sol bacağındaki şişlik nedeniyle Alanya Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastanede yapılan kontrollerde Fatma Oral'ın bacağında damar tıkanıklığı tespit edilirken, ameliyat için doktorlar Antalya'ya sevk etti. Fatma Oral’ın dün sabah Antalya’da başvurduğu özel bir hastanede bacağındaki tıkanıklık anjiyoyla giderildi. Bacağındaki kateter çıkarılırken aniden fenalaşan Oral, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Fatma Oral'ın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, yapılan ön otopside ölüm nedeninin tespit edilemediği, kesin ölüm nedeninin ayrıntılı otopsi raporuyla belirleneceği belirtildi. Otopsi işleminin ardından yakınları tarafından Oral'ın morgdan alınan 
cenazesi defnedilmek üzere Alanya'ya getirildi. Genç kadının yakınları ölümünden özel hastaneyi sorumlu tutarak şikayetçi olurken, Oral'ın cenazesi Akçatı Mahallesi Mezarlığı'nda ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
 
Son Güncelleme: 27.02.2015 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81