İÇLER ACISI

Alanya’da iç turizmin de gelişmesi için girişimler sürerken bayram tatili boyunca ilçeye gelen yerli turistlerin durumu, iç turizm konusunda ciddi sorunların olduğunu gözler önüne serdi. İlçe adeta açık hava oteline döndü.

İÇLER ACISI

Alanya’da iç turizmin de gelişmesi için girişimler sürerken bayram tatili boyunca ilçeye gelen yerli turistlerin durumu, iç turizm konusunda ciddi sorunların olduğunu gözler önüne serdi. İlçe adeta açık hava oteline döndü.

02 Ağustos 2014 Cumartesi 03:26
İÇLER ACISI
SAHİLLER OTEL GİBİ
Alanyalı turizmciler, dış turizmin yanı sıra iç turizmi de geliştirecek projeler konusunda tartışırken bayram tatilinde ilçeye gelen yerli tatilcilerin durumu görenleri hüsrana uğrattı. Çevre illerden gelen binlerce yerli turist, bayram tatilini ucuza geçirmek isteyince otoparklar ve sahiller adeta otele döndü. Otellerde yer bulamayan bazı turistler de çareyi park bahçe ve kumsalda yatmakta buldu.
ARAÇLARDA UYUDULAR
Yerli tatilcilerin birçoğu otoparklar ve sahillerde konakladı. Çevre il ve ilçelerden gelen turistler, araçlarında, sahildeki şezlonglar ve çimenlerin üzerinde uyudu. 4x4 lüks jeep ile tatile gelen 4 arkadaşı görenler ise hayrete düştü. Lüks otomobilin yanına halı seren yerli tatilciler geceyi burada geçirdi. Sokaklarda uyuyan vatandaşları görenler ise durumdan rahatsız oldular ve ‘İç turizm içler acısı’ yorumunda bulundular.
 
İç turizmin içine ettiler

Alanya’da çevre illerden gelen binlerce yerli turist, bayram tatilini ucuza geçirmek isteyince otoparklar ve sahiller adeta otele döndü.
 
Üç günlük bayram tatilini fırsat bilerek ilçeye akın eden binlerce yerli turist, ilçe merkezindeki otoparklar ve sahillerde konakladı. Çevre il ve ilçelerden gelen turistler, tatili ucuza geçirmek için bazısı araçların üstünde, bazısı sahildeki şezlongların üzerinde, bazıları ise çimenlerin üzerinde uyudu. Turizm sezonunun hareketli geçtiği ilçede, otel fiyatlarının yüksek olması nedeniyle sokaklarda uyuyan vatandaşları görenler ise durumdan rahatsız oldukları gerekçesiyle belediyeye şikâyet telefonları yağdırdı. TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı’nda doluluğun % 100’e çıktığını ve birçok yerli tatilcinin ise otellerde yer bulamayarak parklarda yattığını söylemişti. 
 

Son Güncelleme: 02.08.2014 03:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81