HOTED'den Günsu çıkarması

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği ( HOTED ) Alanya, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdikleri fabrika gezilerine bir yenisini daha eklediler.

HOTED'den Günsu çıkarması

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği ( HOTED ) Alanya, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdikleri fabrika gezilerine bir yenisini daha eklediler.

13 Şubat 2015 Cuma 23:23
HOTED'den Günsu çıkarması
 Her ay farklı konularla düzenli olarak gerçekleştirdikleri eğitim seminerleri ve mesleki faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiren Hoted Alanya, yılda bir defa düzenledikleri fabrika eğitim gezilerine bir yenisini daha ekledi.
 
Gün su Aş. Endüstriyel firmasının daveti üzerine 12 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirilen fabrika gezisine Alanya, Okurcalar, İncekum, Türkler, Konaklı, Mahmutlar ve Kargıcakta bulunan otellerin housekeepıng yöneticileri yoğun ilgi gösterdi. Alanya’dan sabah saatlerinde, yaklaşık 150 kişilik Housekeepıng gurubuyla hareket edilen gezi organizasyonunda Hoted yönetimi adeta gövde gösterisi yaptılar. Housekeepıng’ te açılım adı altında kısa süre önce şubelikten çıkarak,  merkezi Alanya olarak kurulan Housekeeperlar ( Kat hizmetleri müdürleri ) Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği ( HOTED ) Kurmuşlardı. HOTED üyeleri Gün su Aş. yönetim kurulu başkanı Hüseyin Karaman, Türkiye satış koordinatörü Emine Nayır, endüstriyel gurubu Türkiye satış sorumlusu Altan Aslan, arge müdürü Hakan Ekinci, Alanya satış sorumlusu Hanife Kaya, Gün su Alanya bayi Bil-Pa Aş yönetim kurulu başkanı Alptuğ Bildirici ve  Manavgat satış sorumlusu Gültekin Başaran tarafından karşılandılar. Fabrika gezisinin ardından Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü seminer salonuna geçerek, Gün su ürün tanıtımıyla birlikte 1 saatlik birde seminer gerçekleştirdiler. Dernek başkanı Sema Yörütür ve Hüseyin karaman geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür ettiler.
 
Son Güncelleme: 13.02.2015 23:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81