Hollandalı turist cezaevine gönderildi

Alanya'da, market çalışanı ile birlikte gece alkol aldıktan sonra market çalışanının cebinden ve kasadan para çaldığı ileri sürülen Hondalı turist tutuklandı.

Hollandalı turist cezaevine gönderildi

Alanya'da, market çalışanı ile birlikte gece alkol aldıktan sonra market çalışanının cebinden ve kasadan para çaldığı ileri sürülen Hondalı turist tutuklandı.

20 Mayıs 2016 Cuma 23:08
Hollandalı turist  cezaevine gönderildi
Alanya'da, market çalışanı ile birlikte gece alkol aldıktan sonra market çalışanının cebinden ve kasadan para çaldığı ileri sürülen Hondalı turist tutuklandı. Alanya'ya 12 Mayıs'da tatile gelen Hollandalı Ray K.M (24) bir apart otele yerleşti. Tatilinin son gecesinde Çarşı Mahallesi Damlataş Caddesi üzerindeki bir markete giderek market çalışanı Mehmet Ö(32) ile sohbet ederek aldı. Uyuya kalan market çalışanı sabah uyandığında cebinden ve kasadan 1000 TL para ve marketten 300 TL değerinde iki adet viski çalındığının farkına vardı. Soygun anını güvenlik kamerasındaki görüntülerde de izleyen Mehmet Ö. 155 Polis İmdatı arayarak soyulduğunu ihbar etti. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri Hollandalı erkek turisti eğlenmek için diskoya gittikten sonra oteline dönerken yakalandı. Saray Polis Merkezi’ne götürülen Hollandalı turist, tercüman aracılığı ile verdiği ifadesinde paraların kendisinin olduğunu iddia etti. Bunun üzerine kendisine güvenlik kamerası görüntüleri izlettirildi. Hollandalı erkek turist Ray K.M, ifadesi alındıktan sonra çıkartıldığı Alanya Nöbetçi Mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet AL
Son Güncelleme: 20.05.2016 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81