Hollandalı'nın Alanya sevgisi

Geçtiğimiz yıl, tatil için geldiği Alanya'yı çok beğenen 23 yaşındaki Hollanda vatandaşı Merel Donkers, bu yıl staj için yine Alanya'yı tercih etti.

Hollandalı'nın Alanya sevgisi

Geçtiğimiz yıl, tatil için geldiği Alanya'yı çok beğenen 23 yaşındaki Hollanda vatandaşı Merel Donkers, bu yıl staj için yine Alanya'yı tercih etti.

09 Nisan 2015 Perşembe 01:50
Hollandalı'nın Alanya sevgisi
Geçen yıl, 1 haftalık tatil için geldiği Alanya’yı çok seven 23 yaşındaki Hollandalı Merel Donkers, bu yıl 15 haftalık staj için tekrar Alanya’ya geldi. Hollanda HAS (Devlet) Üniversitesi Geo Media Design 3'üncü sınıf öğrencisi olan Donkers, internet aracılığı ile bulduğu Alanya’da Medya ve Yazılım alanında faaliyet gösteren Yusuf Benli'nin işetmeciliğini yaptığı Orient Medya şirketine Kasım 2014 de müracaat etti. Tüm işlemleri tamamlandıktan sonra ise Donkers, 23 Mart 2015 tarihinde stajına başladı. Donkers yaptığı açıklamada, “Alanya’yı çok seviyorum. Burada çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurdum. Alanya halkı çok yardımsever insanlar. Staj yaptığım şirketten  de çok memnunum.  Stajım hakkında bilgi verdiğim arkadaşlarımdan 4 kişi Alanya’da staj yapmak istiyor. Stajım tamamlandığında her ülkeden gelen arkadaşlarım gibi ben de Hollanda HAS (Devlet) Üniversitesi içinde stant açıp Alanya’yı tanıtmak için elimden geldiğince çaba göstereceğim. Yanıma götürebildiğim kadar Alanya’yı tanıtıcı broşür alacağım. Diğer ülkelerde staj yapan arkadaşlarım (Almanya, Belçika gibi) benim kadar şanslı değil. Burası hem ucuz, hem de hafta sonu tatil yapabileceğim mükemmel bir yer”dedi. Orient Medya şirketinin sahibi Yusuf Benli ise , böyle bir eğitim kapsamında öğrenci ağırlamak ve örnek olmanın verdiği gururla bu tür projelerde yer almaya devam edeceklerini kaydetti.
 
Son Güncelleme: 09.04.2015 01:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81