Hırsızlık zanlıları yakalandı

Manavgat'ta çok sayıda marketi soyan 3 zanlı polis tarafından yakalandı.

Hırsızlık zanlıları yakalandı

Manavgat'ta çok sayıda marketi soyan 3 zanlı polis tarafından yakalandı.

29 Mart 2015 Pazar 20:44
Hırsızlık zanlıları yakalandı
İlçe merkezindeki market ve çeşitli işyerlerinde artan hırsızlık olaylarının ardından Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.
Dün sabaha karşı Örnek Mahallesindeki bir kargo şirketinden çelik kasa hırsızlığı gerçekleştiren P.H.Y ve E.Y isimli şüpheliler otomobil ile olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen polislerle şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı. Polis şüphelileri çevreyolu köprüsü altında suç aletleri ile birlikte yakaladı. Asayiş Büro Amirliğinde sorguları yapılan zanlıların, 09 Mart günü Örnek mahallesindeki alışveriş merkezinde 80 bin TL, değerinde sigara hırsızlığı, 25 Mart günü Çağlayan mahallesindeki bir marketten de 6 bin TL, değerinde sigara hırsızlıklarını gerçekleştirdiklerini belirledi. İfadeleri tamamlanan zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Öte yandan, 2 gün önce Aydınevler ve Kavaklı mahallerinde, iki ayrı marketten 13 bin TL, değerinde sigara hırsızlığı gerçekleştirdiği belirlenen İ.H.Y. isimli şüpheli gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan zanlı sevkedildiği mahkemece tutuklandı.
 
Son Güncelleme: 29.03.2015 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81