Hesap değişti

Turuncu yeşilliler çift maçlı eleme usulü oynanacak play off maçları öncesi 10 gün kamp yapacak.

Hesap değişti

Turuncu yeşilliler çift maçlı eleme usulü oynanacak play off maçları öncesi 10 gün kamp yapacak.

16 Nisan 2014 Çarşamba 21:12
Hesap değişti
ALANYASPOR'da ligin bitimine 4 hafta kala lider Altınordu ile aradaki puan farkının 7 puana yükselmesi nedeniyle tüm planlar play off maçlarına göre yapılıyor. Futbol Federasyonu'nun bu sezon uygulmaya koyduğu yeni play off sistemine göre Alanyaspor'un yer aldığı Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonu 2'nci sırada tamamlayan takımla 5'inci bitiren takım, 3'üncü sırada bitiren takımla 4'üncü sırada bitiren takım çift maçlı eleme usulüne göre karşılaşacak. Rakiplerini eleyen 2 takım yine çift maçlı eleme sistemiyle karşılaşacak ve gruptan 1 takım diğer, Beyaz Grup'ta gelecek takımla tek maçlı eleme sistemine göre tarafsız sahada karşılaşacak. Final maçları sonunda 1'inci lige çıkacak son takım belli olacak.
KAMP YAPACAĞIZ
Yeni sisteme göre ilk maçlar 15 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Play off maçları 4 gün arayla devam edecek. Maçlar 31 Mayıs'ta veya 1 Haziran'da oynanacak final maçıyla son bulacak. Alanyaspor Sportif Dirdektörü Taner Savut, ligde kalan son 4 maçta tüm oyunculara forma şansı vereceklerini söyledi. Tüm oyuncuların play off maçlarına en iyi şekilde hazırlayacaklarını belirten Savut, "Bu süreçte 10 günlük bir kamp yapacağız. Sakalıktan yeri kurtulan Koray Çölgeçen ve Ekrem Sarıçam'ı da play off maçlarına kadar hazırlayacağız. Hangi oyuncumuzun ne eksiği varsa yapacağımız özel antrenmanlarla iyi duruma getireceğiz" dedi.
 
Son Güncelleme: 16.04.2014 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81