Hedefe ulaşacağız

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Bu maç üzerinde çok fazla 'öldüm, bittim' edebiyatı yapmadan play off hazırlıklarını yapmaya başlayacağız. Eski kimliğimize bürünerek sezon sonundaki şampiyonluk hedefimize ulaşacağız"

Hedefe ulaşacağız

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Bu maç üzerinde çok fazla 'öldüm, bittim' edebiyatı yapmadan play off hazırlıklarını yapmaya başlayacağız. Eski kimliğimize bürünerek sezon sonundaki şampiyonluk hedefimize ulaşacağız"

14 Nisan 2014 Pazartesi 21:42
Hedefe ulaşacağız
ALANYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak farklı MKE Ankaragücü yenilgisiyle zirve yarışından uzaklaştıklarını ancak şampiyonluk hedefine play off sonunda ulaşacaklarına inandığını söyledi. MKE Ankaragücü karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Altıparmak, "Rakip kalemize 5 kez geldi ve 5-1 mağlup olduk. Oyuna çok istekli başladık ve öne geçtik. İyi oynarken 1 gol yedik ve ilk devre 1-1 berabere bitti. Devre arasında oyuncularımla 2'nci yarıda ne yapmamız gerektiği konusunda çok konuştuk ancak devrenin hemen başında kişisel bir hatadan dolayı gol yedik. Bu golle demoralize olduk. İlk defa böyle bir durumla karşılaştık. Hem bunun sebebini araştıracağız" dedi. 
ESKİ KİMLİĞİMİZE BÜRÜNECEĞİZ
Üst üste yedikleri gollere rağmen oyuncularında mücadele isteği olduğunu ancak 5 gol yiyen bir takımın iyi oynadığını söylememek gerektiğini dile getiren Altıparmak, "Kaybettiğimiz bu maçtan çok fazla ders çıkarmamız gerekiyor. Futbolcularla gerekli görüşmeleri yapacağız. Taraftarlarımızdan da özür diliyoruz. İlk kez böyle bir skorla karşılaştık. Direk şampiyonluk hedefinden çok uzaklaştık ancak daha play off şansımız var. Şu anda şehir olarak birlik beraberliğe ve duruşa ihtiyacımız var. Şampiyonluğu isteyip istemediğimiz daha çok belli olacak. Bu maç üzerinde çok fazla 'öldüm, bittim' edebiyatı yapmadan play off hazırlıklarını yapmaya başlayacağız. Eski kimliğimize bürünerek sezon sonundaki şampiyonluk hedefimize ulaşacağız." diye konuştu. 
 
Yol haritası play off
 
ALANYASPOR Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 2'nci Başkan Kamil Köseoğlu, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Sportif Direktör Taner Savut, teknik heyet ve futbolcularla biraraya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Başkan Çavuşoğlu, teknik heyet ve futbolcularla son 2 haftada alınan mağlubiyetlerin sebepleri ve takımın bundan sonraki süreçteki hedefleri konusunda bir toplantı yaptıklarını söyledi. Yönetimin üzüntüsünü ve beklentilerini açık bir şekilde ifade ettiklerini belirten Başkan Çavuşoğlu, "Teknik heyetimiz ve futbolcularımız da son derece üzgün olduklarını,  taraftarlardan ve yönetim kurulundan özür dilediklerini ifade ettiler. Bundan sonraki süreçte artık play off maçlarına hazırlanacağız. 1'inci lige yükselmek adına hep birlikte belirlediğimiz yol haritasını uygulamaya koyacağız" dedi. 
 

Son Güncelleme: 14.04.2014 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81