Hasta ziyaretleri devam ediyor

Alanya Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Nadir Aldemir, İdari Mali İşler Müdürü Selbinaz Bağışlar ve sağlık ekibiyle birlikte taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret ettiler.

Hasta ziyaretleri devam ediyor

Alanya Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Nadir Aldemir, İdari Mali İşler Müdürü Selbinaz Bağışlar ve sağlık ekibiyle birlikte taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret ettiler.

28 Mart 2015 Cumartesi 00:09
Hasta ziyaretleri devam ediyor
Alanya Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Nadir Aldemir, İdari Mali İşler Müdürü Selbinaz Bağışlar beraberindeki sağlık ekibiyle birlikte Alanya Devlet Hastanesi'nde daha önce tedavi görmüş hastaları evlerinde ziyaret ettiler. Alanya  Devlet Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra taburcu olan hastalara evlerinde sağlık hizmeti sunuluyor. Bu hizmeti zaman zaman uyguladıklarını belirten Aldemir, “Hastane olarak bu uygulamayı ayda 2, bazen 3 defa yapmaktayız. Bu uygulama daha önce bizde yatıp taburcu olanlarla evlerinde yönelik yapılmaktadır. Bu uygulama kapsamında bir önceki ay hastanemizde yatan daha sonra taburcu olan hastaları önce telefonla arayıp randevu alıyoruz, daha sonra evlerine ziyarete gidiyoruz. Hastanemize başvuran tüm hastalarımız misafir gibi ağırlayıp onlara en iyi sağlık hizmetini vermeye gayret gösteriyoruz. Bu hizmetin yeterliliğini ölçmek için biz de sağlık ekibimizle birlikte hastalarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Hastanemizde yattığı dönemde sunulan hizmetlerden memnuniyetlerini soruyoruz, önceliklerini, eksiklikleri ve beklentilerini sorup tavsiyelerini not alıp daha iyi hizmet vermek için bunları gidermeye çalışıyoruz. Bu uygulama sayesinde taburcu olan hastalarımız yalnız olmadıklarını hissettirerek daha sıcak bir diyalog kuruyoruz. Rahatsızlığı ile ilgili son durumu sorup gerekli bilgiler ve hizmetler veriyoruz ”şeklinde konuştu. Evlerinde sağlık ekiplerini gören vatandaşlar ise, bu uygulamadan son derece memnun olduklarını söylediler. Doktorların ayaklarına kadar gelmeleri kendilerine ne kadar önem verdiklerinin bir göstergesi olduğunu söyleyen vatandaşlar, hem hastaneden hem de sağlık çalışanlarında son derece memnun olduklarını belirttiler.
 
Son Güncelleme: 28.03.2015 00:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81