HANGİSİ DOĞRU?

CHP'li Mahmutlar Belediye Başkan Vekili Murat Can'ın, Antalya'da seçimleri CHP'nin kazanma ihtimalini düşünerek belediyeye ait iş makinalarının çoğunu seçimden önce protokol yaparak Büyükşehir Belediyesi'ne hibe ettiği iddiaları Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i kızdırdı.

HANGİSİ DOĞRU?

CHP'li Mahmutlar Belediye Başkan Vekili Murat Can'ın, Antalya'da seçimleri CHP'nin kazanma ihtimalini düşünerek belediyeye ait iş makinalarının çoğunu seçimden önce protokol yaparak Büyükşehir Belediyesi'ne hibe ettiği iddiaları Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i kızdırdı.

10 Nisan 2014 Perşembe 23:06
HANGİSİ DOĞRU?
Yücel, bu hibe ile belediyenin 1,5 milyon TL zarara uğratıldığını söylerken, Murat Can ise “Ben Fransa'da iken 'Gitme' dediğim halde Meclis üyesi Mustafa Şimşek Antalya'ya giderek imzayı atmış” dedi. Şimşek ise "Valahi beni Başkan Can görevlendirdi" iddiasında bulundu.
ALANYA YERİNE BÜYÜKŞEHİR’E VERMİŞLER
Tüzel kişiliği sona ererek Alanya Belediyesi’ne mahalle olarak bağlanan Mahmutlar Belediyesi’nin seçimlerden bir hafta önce bir protokol yaparak Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ekskavatör, silindir, çöp aracı, cenaze aracı, asfalt distribütörü, otomobil ve 4 otobüs; ASAT Genel Müdürlüğü’ne ise kamyon, traktör, otomobil, 7 motosiklet, 4 kamyoneti teslim ettiği ortaya çıktı. Durumu öğrenen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ihtiyaç duyulan bu araçların yeniden ilçe belediyesine kazandırılması için Büyükşehir’le görüşmeler yapacağını söyledi.
CAN: YURTDIŞINDAYDIM, DÜN ÖĞRENDİM
Kredi ile alınan 4 otobüsün kredi borcunun Alanya Belediyesi tarafından ödenecek olması da şaşkınlığı artırdı. Durumun kamuoyunda duyulması üzerine bir açıklama yapan Mahmutlar Belediyesi eski Başkan Vekili Murat Can, söz konusu olayın kendisinin yurtdışındayken Başkan Yardımcısı Mustafa Şimşek tarafından gerçekleştirildiğini söyledi. Kendisinin ‘Gitme’ demesine rağmen Şimşek’in gidip imzaladığını söyleyen Can, “Ben dün duydum. Önceden olsa müdahale ederdim. Hibe olması için meclisten karar alması lazım. Meclis kararı yok, geri alınabilir.” diye konuştu. 
ŞİMŞEK: CAN’IN HER ŞEYDEN HABERİ VARDI
Şimşek ise kendisini Can’ın görevlendirdiğini ve her şeyden haberinin olduğunu söyledi. Kendisinin daha önceden Mahmutlar Belediyesi tarafından gönderilen listeleri imzaladığını belirten Şimşek, “Murat Bey beni görevlendirdi, ben de Antalya'ya gittim. Ben belediye tarafından daha önceden gönderilen listeyi imzaladım. Keşke gitmeseydim” dedi. Can’ın ‘Kendisine ‘gitme’ dedim’ sözleri hatırlatılan Şimşek, “Vallahi öyle bir şey yok. Haberi vardı. Bende ‘Mustafa Şimşek gidecek’ diye görevlendirme yazı var” şeklinde ifadelerde bulundu. 
 
 
Son Güncelleme: 10.04.2014 23:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81