Halk eğitimde hedefler aşıldı

Alanya Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olan Alanya Halk Eğitim Merkezi 2015 – 2016 eğitim öğretim yılı, yıl sonu sergisini açtı.

Halk eğitimde hedefler aşıldı

Alanya Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olan Alanya Halk Eğitim Merkezi 2015 – 2016 eğitim öğretim yılı, yıl sonu sergisini açtı.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 23:06
Halk eğitimde hedefler aşıldı
Alanya Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olan Alanya Halk Eğitim Merkezi 2015 – 2016 eğitim öğretim yılı, yıl sonu sergisini açtı. Halk Eğitim Merkezinde kurs gören 692 bayan kursiyere ait olan el emeği göz nuru ile ortaya çıkarttıkları, “Giyim-Kadın Giysileri Dikimi, El Nakışları, İpek Kozası, Dekoratif Ahşap Boyama, Takı Tasarım, Kitre Bebek ve Çeyiz Hazırlama Sanatlarını Alanya Kültür Merkezi’nde sergiledi. Programın açılış konuşmasını, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şevki Mat yaptı. Müdür Mat, “Alanya Halk Eğitim Merkezi olarak 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında 280 mesleki ve teknik kurs, 217 genel kurs, 44 okuma yazma kursu olmak üzere toplam 541 kurs açtık. 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında 31.576 vatandaşımıza hizmet verdik. Sloganımız, Her zaman her yerde herkes için eğitim” dedi.

‘ALANYA EĞİTİM KENTİDİR’
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ise koydukları 30 bin hedefini aştıklarını söyledi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kadınların sosyal hayata katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alanya Halk Eğitim Merkezi’nin geçen seneden bu zamana kadar büyük atılım kaydettiğini belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bütün hedefleri aştı. Bu beni oldukça mutlu ediyor. “Beşikten Mezara Kadar Eğitim” anlayışının örneğini Alanya Halk Eğitim Merkezi’nde görüyoruz. Alanya’mız eğitim kentidir. Alanya’mız yüksek öğretimde de hakkettiği yeri alacak. Alanya’yı eğitim – öğretim ve diğer sosyal faaliyetlerde de çağ atlatmaya devam ettireceğiz” dedi.
Son Güncelleme: 25.05.2016 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81