Hafızlı kutlama

Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından ortaklaşa düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları programına katılacak olan dünya birincisi Mısırlı Hafız Muhammed Recep okuyacağı Kur'an tilaveti ile manevi bir şölen yaşatacak.

Hafızlı kutlama

Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından ortaklaşa düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları programına katılacak olan dünya birincisi Mısırlı Hafız Muhammed Recep okuyacağı Kur'an tilaveti ile manevi bir şölen yaşatacak.

28 Ağustos 2015 Cuma 00:37
Hafızlı kutlama
Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından ortaklaşa düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları programına katılacak olan dünya birincisi Mısırlı Hafız Muhammed Recep okuyacağı Kur'an tilaveti ile manevi bir şölen yaşatacak. Geleneksel hale gelen yürüyüş iptal edilirken, Alanya Belediyesi tarafından 30 Ağustos için özel olarak yaptırılan 3 kilometre uzunluğundaki Türk bayrağı ise 26 Ekim kutlamaları sırasında açılacak. 

30 AĞUSTOS İŞBİRLİĞİ
Bugün gerçekleşen Alanya Belediye Encümen Toplantısı’na Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan’da katıldı. Özcan ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 30 Ağustos programı hakkında bilgi verdi. Alanya halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı da şimdiden kutlayan Başkan Yücel, Alanya Kent Konseyi ile birlikte 30 Ağustos Pazar günü saat 20.00'de Alanya Kültür Merkezi'nde bir program düzenleyeceklerini kaydetti. Başkan Yücel, "Mısırlı dünya birincisi hafız Muhammed Recep'in katılacağı programda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Musikisi Korosu sahne alacak. Kuranı Kerim, ilahiler, kasideler ve Mevlidi Şerif okunacak" dedi. 
3 KM'LİK BAYRAK
Ülkemizde zaferlerin kazanımlarının birlik ve beraberlikle olduğunu ve bu birlik beraberliği perçinlemek adına bir program hazırladıklarını belirten Özcan, tüm Alanya halkını programa davet etti. 30 Ağustos kutlamaları çerçevesinde yapılacak olan yürüyüş için Alanya Belediyesi tarafından tek parça halinde hazırlanan 3 Km. uzunluğundaki Türk bayrağı ise, yürüyüşün iptal edilmesinin ardından 29 Ekim kutlamalarında açılacak. 
YER GÖK KIRMIZI BEYAZ 
Ayrıca , dün sivil toplum kuruluşları ve Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanırseven tarafından esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı. 30 Ağustos günü Alanya'da yer gök bayraklarla kırmızı beyaz bir hal alacak.
 

Son Güncelleme: 28.08.2015 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81