Hacıkerimler'den yol teşekkürü

Alanya Belediyesi’nin kırsalda yol genişletme ve düzenleme çalışması aralıksız devam ediyor.

Hacıkerimler'den yol teşekkürü

Alanya Belediyesi’nin kırsalda yol genişletme ve düzenleme çalışması aralıksız devam ediyor.

07 Eylül 2016 Çarşamba 22:39
Hacıkerimler'den yol teşekkürü
Alanya Belediyesi’nin kırsalda yol genişletme ve düzenleme çalışması aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün bu yöndeki yürüttüğü çalışmalar kapsamında Hacıkerimler Mahallesi’nde mahalle içinden geçen ana yolda genişletme çalışması başlatıldı. Başkan Yücel, merkezin yanı sıra kırsal mahalleleri konforlu ve güvenli yollara kavuşturmak için ciddi ve kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini olduklarını söyledi.
 
Alanya Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde başlatılan yol genişletme ve düzenleme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hacıkerimler Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri, mahalle içinden geçen ana yolda 3 metre yüksekliğinde 80 metre uzunluğunda perde betonlarla desteklenen genişletme çalışması başlattı.
Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda yürütülen çalışmalar devam ederken, çalışmalara nezaret eden Hacıkerimler Mahallesi Muhtarı Ramazan Güvercin Belediye Başkanı Adem Murat Yücel sayesinde bu günleri gördüklerini söyleyerek yapılan hizmetler için teşekkür etti. Güvercin, “Başkanımıza taleplerimizi iletirken özellikle ana yollara öncelik veriyoruz. Güzel bir çalışma oldu. Mahallemizin ortasından geçen ana yol genişletiliyor. Ayrıca mahallemizde bulunan çeşme de yeniden restore edilecek. Mahallemiz adına Başkan Yücel’e ve ekiplerine teşekkür ediyorum” 
 
Son Güncelleme: 07.09.2016 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81