GZP gücüne güç katıyor!

TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa-Alanya Havalimanı'ndan Alman havayolu şirketi Germania'nın Bremen uçuşları ile Danimarkalı havayolu Danish Air Transport'un (DAT) Kopenhag uçuşları başladı.

GZP gücüne güç katıyor!

TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa-Alanya Havalimanı'ndan Alman havayolu şirketi Germania'nın Bremen uçuşları ile Danimarkalı havayolu Danish Air Transport'un (DAT) Kopenhag uçuşları başladı.

02 Mayıs 2016 Pazartesi 23:06
GZP gücüne  güç katıyor!
TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa-Alanya Havalimanı'ndan Alman havayolu şirketi Germania'nın Bremen uçuşları ile Danimarkalı havayolu Danish Air Transport'un (DAT) Kopenhag uçuşları başladı. Germania'nın Bremen'den Pazar günü saat 10:25'te Airbus A320 ile Gazipaşa-Alanya'ya gelen ilk uçuşunun ardından, DAT'ın saat 12:10'da Airbus A320 ile gelen ilk uçuşu da su tankı ile karşılandı. Yolcular, TAV Gazipaşa ve havayollarının yetkilileri tarafından düzenlenen kokteyle katıldılar. Ayrıca, Gazipaşa-Alanya'ya ilk kez uçuş gerçekleştiren Germania'nın Hamburg seferleri 3 Haziran'da ve DAT'ın Billund seferleri 30 Haziran'da başlayacak.

AŞIKLI: ÖNEMLİ KATKI
TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı “TAV olarak, Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda direkt uçuş sayısının artırılmasının bölge turizmine önemli katkı sağlayacağının farkındayız. Bu amaçla, yerel yönetimler, turizm sektörü temsilcileri ve sektörel paydaşlarımızla işbirliği içinde yürüttüğümüz tanıtım ve pazarlama faaliyetlerinin sonucu olarak havalimanımızda yeni havayollarını görmekten mutluluk duyuyoruz. Germania ve Danish Air Transport tarafından Bremen, Hamburg, Kopenhag ve Billund şehirlerinden düzenlenen uçuşların bölge turizmine hareketlilik getireceğine inanıyoruz. Havalimanımızın uçuş ağının büyümesi ve turizmin gelişmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

HAFTADA İKİ GÜN SEFER
Germania, 1 Mayıs-25 Ekim tarihleri arasında Gazipaşa-Alanya ile Bremen arasında Salı ve Perşembe günleri; 3 Haziran-28 Ekim tarihleri arasında arasında Hamburg'dan Salı ve Cuma günleri uçuşlar düzenleyecek. DAT ise, 1 Mayıs-6 Kasım tarihleri arasında Gazipaşa-Alanya ile Kopenhag arasında her Pazar; 30 Haziran-11 Ağustos tarihleri arasında Billund'dan her Perşembe uçuş düzenleyecek. Gazipaşa-Alanya Havalimanı'ndan iç ve dış hatlarda toplam 13 havayolu şirketiyle 9 ülkede 24 destinasyona uçuş gerçekleşiyor. Gazipaşa-Alanya Havalimanı 2015 yılında yaklaşık 915 bin yolcuya hizmet sunarken 6 bin 510 uçuşa ev sahipliği yaptı.
Son Güncelleme: 02.05.2016 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81