Güzeller plaja indi

Alanya’da kamp yapan Miss Finland güzelleri Damlataş Plajı’nda bikini çekimleri için kamera karşısına geçti.

Güzeller plaja indi

Alanya’da kamp yapan Miss Finland güzelleri Damlataş Plajı’nda bikini çekimleri için kamera karşısına geçti.

20 Nisan 2014 Pazar 19:51
Güzeller plaja indi
 
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Detur işbirliğinde yapılan ‘Miss Finland Güzellik Yarışması’nın Alanya kampı plaj çekimleriyle devam etti. Damlataş Plajı'nda fotoğraf çekimleri ve Finlandiya'nın en çok izlenen kanallarından biri olan LIV TV'nin çekim çalışmaları da yapıldı. Finlandiya’da yayınlanacak olan görüntüler, final öncesi programlarda, Finlandiya’da 3 Mayıs’ta canlı TV yayınıyla yapılacak olan final yarışmasında, gazetelerde ve dergilerde yer alacak.
YAĞMUR BASTIRDI
Çekimler esnasında yağmurun başlamasıyla plaj şemsiyesinin altına sığınan güzeller ve çekim ekibi ise ilginç görüntüler oluşturdu. Bu büyük tanıtım çalışmasının sponsorları şöyle: Alanya Belediyesi, Türk Hava Yolları (THY), Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alara Otelciler Birliği, Başkent Hastanesi, Kleopatra Otelciler Birliği ve Sultan Sipahi Otel.
 
Son Güncelleme: 20.04.2014 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81