Güzelbağ müjdesi

ALTSO Başkanı Şahin, Güzelbağ’a yapılacak sanayi sitesi hakkında Antalya Deftardarı Tunçez ile görüştü. Şahin söz konusu sanayi sitesinin ilçe ticareti için önemini vurgularken Tunçez, Güzelbağ’daki hazine arazisinin yakında tahsis edileceğinin müjdesini verdi.

Güzelbağ müjdesi

ALTSO Başkanı Şahin, Güzelbağ’a yapılacak sanayi sitesi hakkında Antalya Deftardarı Tunçez ile görüştü. Şahin söz konusu sanayi sitesinin ilçe ticareti için önemini vurgularken Tunçez, Güzelbağ’daki hazine arazisinin yakında tahsis edileceğinin müjdesini verdi.

21 Ağustos 2014 Perşembe 06:31
Güzelbağ müjdesi
Antalya Defterdarı Veli Tunçez, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Söz konusu ziyarette başta Güzelbağ Sanayi Sitesi olmak üzere birçok konuda da görüş alışverişinde bulundu.  Ziyarette Tunçez ve Şahin’in yanı sıra, Alanya Vergi Dairesi Müdürü Nakip Karakuş, Alanya Milli Emlak Müdürü Ömer Ertüzün, Alanya Mal Müdürü Salih Taşdemir ile baş kontrolörler de hazır bulundular. Ziyarette ilk sözü alan Başkan Şahin, Güzelbağ’a yapılması planlanan sanayi sitesi hakkında bilgiler verdi. Şahin, söz konusu sanayi sitesinde mobilya, mermer ve benzeri imalatçı firmaların tek çatı altında toplanacağını belirterek, sanayi sitesinin Alanya açısından önemine değindi. 
‘MADDİ KAYIPLAR ORTAYA ÇIKIYOR’
Alanya’nın her geçen gün büyüyerek geliştiğine dikkat çeken Şahin, buna paralel olarak şehrin ihtiyaçlarının arttığını söyledi. Şahin, “İlçe merkezimizde bulunan sanayi sitesi içinde yer alan imalatçı işletmeler çeşitli sebeplerden dolayı işlerini büyütemiyor. İşletmeler sürekli yer değiştirmek zorunda kalıyor. Bu da maddi kayıplara yol açıyor. Bunun yanında bazı bölgelerde yoğun bir şekilde plansız ve geçici ruhsatla faaliyet gösteren imalatçı firmalarının ve bu bölgelerde ikamet eden vatandaşların yaşadığı sıkıntıların çözümü noktasında Güzelbağ’da yapım çalışmaları devam eden sanayi sitesi hayati önem taşımaktadır” dedi. 
‘EN KISA ZAMANDA TAHSİS EDİLECEK’
Şahin’den sonra söz alan Defterdar Tunçez ise, Güzelbağ Sanayi Sitesi projesi hakkında görüşlerini açıklayarak, sanayi sitesinin planlandığı Güzelbağ’da bulunan hazine arazisinin önümüzdeki günlerde S.S.  ALTSO İmalatçılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ne tahsis edilmesi konusundaki çalışmaların son aşamaya gelindiğinin müjdesini verdi. Tunçez, ayrıca imalata yönelik sanayi işletmelerinin merkezden çıkmasıyla şehrin rahat bir nefes alabileceğini, işletmelerinde ulusal ve uluslararası büyümelerinin ve dışa açılmalarının önünün açılacağını vurguladı.
 
Son Güncelleme: 21.08.2014 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81