Güzelbağ'a 8 km asfalt yapılacak

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin değişik mahallelerinde yürütülen asfalt çalışması, Güzelbağ Mahallesi’nde devam ediyor.

Güzelbağ'a 8 km asfalt yapılacak

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin değişik mahallelerinde yürütülen asfalt çalışması, Güzelbağ Mahallesi’nde devam ediyor.

28 Eylül 2016 Çarşamba 23:11
Güzelbağ'a 8 km  asfalt yapılacak
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin değişik mahallelerinde yürütülen  asfalt çalışması, Güzelbağ Mahallesi’nde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Güzelbağ Mahallesi’nde 8 kilometre yolda asfalt çalışması başlatıldı. Güzelbağ Mahallesi’nde geçtiğimiz ay altyapı ve üstyapı düzenlemelerin yapıldığı 8 kilometrelik yolda asfalt çalışması başlatıldı. Güzelbağ Mahallesi’nin çeşitli bölgelerinde toplam 8 kilometre olarak programa alınan asfaltlama çalışmaları bölge halkından büyük takdir görüyor.
ASFALT ÇALIŞMASI ÜÇ KOLDAN DEVAM EDİYOR
İkisi sathi kaplama biri de sıcak asfalt olmak üzere üç koldan Alanya’nın her bölgesinde yapılan program çerçevesinde çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden Başkan Yücel; ”Şu an hem doğu mahallelerimizde hem de batı mahallelerimizde eş zamanlı asfalt çalışmamız devam ediyor. Sathi kaplama ekiplerimizden birisi Güzelbağ diğeri Keşefli’de çalışıyor.” dedi.
YEŞİLÖZ-KEŞEFLİ’DE 3 KİLOMETRE SATHİ KAPLAMA
Doğu mahallelerinden Keşefli’de 3 kilometre asfalt çalışmasının bugün itibari ile tamamlanacağını belirten Başkan Yücel; “Keşefli’den sonra düzenleme çalışmasının yapılmakta olduğu Aliefendi Mahallesi, Aktaş, mezarlık yolu ile Vurallar Mevkii’nde asfalt çalışmamız devam edecek” dedi.
Son Güncelleme: 28.09.2016 23:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81