Güney'den demokrasi ziyareti

Güney'den demokrasi ziyareti

23 Temmuz 2016 Cumartesi 11:02
Güney'den demokrasi ziyareti
15 Temmuz’da milli iradeye ve demokrasiye yönelik kalkışmanın engellenmesinin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, ekibiyle birlikte Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Jandarma Komutanı Serkan Akbaba ve Kaymakam Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Güney’e Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Emin Hatipoğlu eşlik etti.

KARARLI DURUŞUMUZ DEVAM EDECEK
Yapılan ziyaretin ardından bir değerlendirme yapan Güney, “15 Temmuz’daki milli iradeye ve demokrasiye yönelik darbe girişiminde Alanya’da milli iradeyle birlikte hareket eden ve bu konuda özveriyle çalışan Kaymakam Hasan Tanrıseven ve onun nezdinde Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka ve Jandarma Komutanı Serkan Akbaba ile ekiplerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 15 Temmuz süreci ve sonrasında Antalya Büyükşehir Belediyesi  Alanya Hizmet Birimi olarak milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma yönündeki kararlı çalışmalarımız devam edecek. Bundan sonraki süreçte her türlü imkanlarımızla gereken destek verilecek. “ dedi.

ÖRNEK BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİ
Tanrıseven de “15 Temmuz’da yaşanan süreçten sonra Alanya halkı ile tüm kurum ve kuruluşları milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma noktasında Türkiye’ye örnek olacak bir demokrasi şöleni gerçekleştirdi. Milli iradenin üzerine hiçbir güç çıkamaz. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla çalışmalarımız devam edecek. 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki günlerde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Anıtı önünde organize ettiği ve başarıyla gerçekleştirdiği Demokrasi Nöbeti’ne tam destek veriyoruz. Bu organizasyon, halkın birlik ve beraberliğine güzel bir örnek olmuştur. Bu nedenle Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve ekibine teşekkür ediyorum “ dedi. 

– HABER MERKEZİ
Son Güncelleme: 23.07.2016 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81