Güneşli hava keyfi

Yoğun kar nedeniyle birçok kentte okullar tatil edilirken, Alanyalı vatandaşlar ise güneşli havanın keyfini sahilde çıkardı.

Güneşli hava keyfi

Yoğun kar nedeniyle birçok kentte okullar tatil edilirken, Alanyalı vatandaşlar ise güneşli havanın keyfini sahilde çıkardı.

22 Şubat 2015 Pazar 19:25
Güneşli hava keyfi
Özellikle son 3 gündür turistik kenti etkisine alan fırtına ve soğuk hava, yerini ılık havaya bıraktı. 17 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığını fırsat bilen vatandaşlar plaja koştu. Dünyaca ünlü Klepatra plajı, güneşli havanın keyfini çıkarmak isteyenlere ev sahipliği yaptı. Kimileri çocukları ile birlikte bisiklet keyfi yaparken, kimileri ise yaya olarak gezip park içerisinde piknik yapıp güneşlendiler. Sahilde balık avlayan ve deniz keyfi yapanlar da oldu. Çocukları ile birlikte dışarıya çıkan aileler, seyyar satıcıların da yüzünü güldürdü. Pamuklu şeker ve simit gibi yiyecek maddelerini alan çocuklar sayesinde iş yapabilen esnaflar, “Kış boyunca keşke hava hep böyle güneşli olsa da satış yapabilsek.” ifadelerini kullandılar. Meteorolojik tahminlere göre, Alanya'da  salı gününe kadar, sıcaklıklar bir miktar artacak. 
 
Son Güncelleme: 22.02.2015 19:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81