GÜN BİRLİK GÜNÜ

MHP Kongresi’nde 196 delegenin oyunu alan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hilmi Er, İlçe Başkanlığı görevini dün törenle Cafer Uyar'dan devraldı.

GÜN BİRLİK GÜNÜ

MHP Kongresi’nde 196 delegenin oyunu alan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Hilmi Er, İlçe Başkanlığı görevini dün törenle Cafer Uyar'dan devraldı.

17 Ocak 2015 Cumartesi 00:59
GÜN BİRLİK GÜNÜ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı’nın 11 Ocak Pazar günü Alanya Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongresi sonrasında 417 delegenin 196’sından oy alarak MHP İlçe Başkanı seçilen Hilmi Er, görevi dün devraldı. Törene; Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilçe başkan adaylarından Hacı Mevlüt Zavlak ve Yücel Apaydın ile çok sayıda partili katıldı. Birlik beraberlik ortamının da sağlandığı törene ilçe başkan adaylarının da katılması takdir topladı. 
"VERİLECEK HER GÖREVE HAZIRIM"
Uzun süredir İlçe Başkanlığı görevini yürüten Cafer Uyar, "Uzunca bir süredir tutmuş olduğumuz nöbetin devir töreninde bir aradayız. Bir süreç yaşadık, bu süreçte Türkiye'ye örnek olacak bir kongre yaşatan, birlikte sizlere hizmet etme açısından beraber olduğum ve bu kongrede yarışan kardeşlerim Hacı Mevlüt Zavlak ve arkadaşlarına, Yücel Apaydın ve arkadaşlarına, Hilmi Er ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu bir parti içi demokratik yarıştı, o gün orada bitti. Biz siyaseten yarıştığımız AK Parti'ye ve diğer partililere bu yarış sürecinde tahammül edebiliyorsak eğe,r birbirimize çok daha mükemmel şekilde tahammül etme bilincinde olmalıyız. Tüm faaliyetelrimizde herkesi kucaklamaya çalıştık. Bu sonuca hep beraber ulaştık. Ben Cafer Uyar olarak, bugün devredeceğim nöbetten itibaren bu teşkilatın vereceği her türlü göreve  hazırım. Bu sandık başı olabilir, bina sorumlusu da olabilir. İlçe başkanımın ve ilçe teşkilatnın emri altında bir nefer olarak çalışmaya devam edeceğim" dedi.
"GÜN BİRLİK GÜNÜ"
Görevi teslim alan Hilmi Er, yaptığı açıklamada, “Öncelikle beni böyle önemli bir göreve layık gördüklerinden dolayı delegelere ve partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. MHP’de küskünlük, dargınlık olmaz. Ben Sayın Hacı Mevlüt Zavlak ve Yücel Apaydın’la birlikte çalışmalarımı sürdüreceğim. Onlarla devamlı istişare halinde olacağım. Kendilerine buraya geldiklerinden dolayı teşekkür ederim. 30 Mart Yerel Seçimleri’nde MHP’yi Alanya'da nasıl birinci yaptıysak, aynısını 2015 Genel Seçimleri’nde de yapacağız ve Alanya’da yine birinci parti olacağız. Dünden bugüne bu davaya emeği geçen herkesi şükran ve minnetle anmak istiyorum. Bu bir nöbet değişimidir. Sizlerin teveccühü, cenabı Allah’ın takdiri ile bu dönem nöbet sırası bana ve ekip arkadaşlarıma nasip oldu. Sorumluluğumuzun çok ağır olduğunun farkındayız. Her zaman olduğu gibi gün birlik günüdür. Dün dünde kaldı, hep beraber yarınları düşünmek zorundayız. Şundan emin olunuz ki sizlere ve Alanya halkına kapımız ve gönlümüz sonuna kadar açık olacaktır. Kongrede belirttiğim gibi, sloganımız ‘Her nefes hizmet, her nefes Alanya’ olacaktır”ifadelerine yer verdi.
"SİYASET BİR ARAÇTIR"
Er’in ardından bir konuşma da Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptı. Başkan Yücel, “Bir zamanlar burada sizlerin önünde kendimizi ifade etmek için bulunuyorduk, zaman hiç bir şeyi değiştirmedi, şimdi yine karşınızdayız. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Siyaset bir araçtır. Bu davaya hizmet eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Dün beraberdik, bugün de beraberiz, yarın da beraber olacağız. Bu süreci buraya kadar getiren ve bizlere bu hizmet şansını veren başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilen başkanımızı da tebrik ederim” diye konuştu. 
"YILDIZ ASANSÖR İSTEDİ"
MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız da devir teslim töreninde bir konuşma yaptı. Yıldız, “MHP'nin şerefli mazisinde görev alan ve alamayan çok değerli arkadaşlarım. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre neticesinde devir teslim için bulunuyoruz. İçinizde bulunan birçok arkadaşımız zaman zaman yönetim kurulu, zaman zaman belediye meclis üyesi olarak, zaman zaman da belde teşkilatlarında bu hareketin neferi olarak çalıştı. Dava arkadaşlarım, ülkücü hareketin hedeflerinden birisi de ülkenin birlik ve beraberliği içerisinde güç birliği yapmak, MHP'yi iktidara taşımaktır. Yerele geldiğimizde, Alanya ölçeğinde de belediyeyi kazanmaktır. 30 Mart'ta sağ olun, hepinizin gayretiyle hedeflerimizden birisini gerçekleştirdik. İkinci hedefimiz Alanya'nın il yapılması, üçüncü hedefimiz de inşallah 2015'te yapılacak genel seçimlerde alınacak üstün oyla MHP'yi iktidara taşımaktır. Bunun kaçınılmaz bir sonuç olduğunu hepimiz bilmeliyiz. Alnınıza ilçe başkanlığı veya milletvekilliği yazılmamışsa bu gibi parti içi yarışmalarda kazanan kaybetmiş, kaybeden ise kazanmıştır. Eğer kaybeden arkadaşlar dört elle bu işe sarılırlarsa, parti tabanı onları kabul edecektir. Bu şekilde hem kazanan hem kaybeden kazanmış olacaktır. Bu lafımı kongre kaybeden arkadaşlara söylüyorum. Ben de kongre kaybettim, daha sonra kazandım. Hepimize düşen, Hilmi Er kardeşimizin arkasında 2015'te MHP'yi iktidara taşımak olmalıdır. Bunun akabinde MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin verdiği il sözünü gerçekleştiririz. Eğer bu söz gerçekleşirse erinden komutanına herkes görevini yapmış sayılacaktır. Ülkemizde yaşanan sorunları hepimiz biliyoruz. Bize düşen görev, başkanlarımızın yanında görev almaktır. Bu göreve hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu arada ilçe başkanımızı yakalamışken kendisinden bir söz almak istiyorum. Partimiz genişliyor, binaya inip çıkarken yaşlılarımız sıkıntı çekiyor. Ben Hilmi Er’den ikinci asansörün de aktif edilmesi sözünü talep ediyorum” dedi. Hilmi Er ise verilecek en kolay sözün bu olduğunu, asansör konusunda hemen bir çalışma yapacağını ifade etti. Yapılan konuşmaların ardından MHP’nin eski İlçe Başkanı Cafer Uyar, görevi, geçtiğimiz 3 yıl boyunca yardımcısı olan Er'e devretti.
 
Son Güncelleme: 17.01.2015 01:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81