Görme engelliler Alanya'da yarıştı

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlediği Bireysel Yüzme Türkiye Şampiyonası Alanya'da yapıldı.

Görme engelliler Alanya'da yarıştı

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlediği Bireysel Yüzme Türkiye Şampiyonası Alanya'da yapıldı.

22 Şubat 2015 Pazar 20:03
Görme engelliler Alanya'da yarıştı
GÖRME engelli sporcuların mücadele ettiği 'Bireysel Yüzme Türkiye Şampiyonası' Alanya Olimpik Yüzme Havuzu'nda cumartesi günü yapılan açılış seremonisiyle başladı. 56 kulüpten kadın ve erkek toplam 131 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada dereceye giren sporcular nisan ayında Almanya'da düzenlenecek klasifikasyon (sınıflandırma) yarışmalarına katılmaya hak kazandı. 
YARIŞMALAR 2 GÜN SÜRDÜ
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Tunç, şampiyona sonunda dereceye giren sporcuların Görme Engelliler Milli Takımı'nın eğitim kampına, daha sonra Almanya'da yapılacak klasifikasyon yarışmalarına katılacağını söyledi. Almanya'da alınacak derecelerin Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'na katılacak sporcuları belirlemek açısından önem taşıdığını belirten Tunç, "Milli takımımız Alanya'da yapılan bu yarışmada şekillenecek" dedi. 
12 AY ORGANİZASYON
Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak ise engelsiz bir yaşam kenti olan Alanya'da her türlü spor faaliyetlerinin yapılabildiğini kaydetti. Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun birçok faaliyetini Alanya'da gerçekleştirdiklerini dile getiren Tamrak, "Amacımız Alanya'da tüm spor faaliyetlerinin sağlıklı bir şekilde yapılabilmesidir. Hava şartları itibariyle ilçemizde 12 ay boyunca organizasyon yapılabiliyor" diye konuştu. 
 
Son Güncelleme: 22.02.2015 20:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81