Görkemli açılış

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, 2014 Yerel Seçimlerinde Adem Murat Yücel'in de3 kullandığı ofisi 'Seçmen İletişim Merkezi' olarak törenle açtı.

Görkemli açılış

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, 2014 Yerel Seçimlerinde Adem Murat Yücel'in de3 kullandığı ofisi 'Seçmen İletişim Merkezi' olarak törenle açtı.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 01:48
Görkemli açılış
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya 5. Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar, Seçmen İletişim Merkezi'ni törenle açtı. Mehteran takımının marşları ile başlayan tören, alanı halkın yoğun ilgi göstermesi ile yollara taştı. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. Açılış programına Antalya Milletvekili Adayları Mehmet Günal, Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, Adem Uslu, Cengizhan Gököz, Tolga Alıcı, Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, il yöneticileri, ilçe başkanları, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve çok sayıda eski ve yeni yönetici, aday adayları katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği coşkulu törende milletvekili adayları tek tek konuşarak halkı selamladı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tebrik mesajları okundu.  
 
'ALLAH'IN İZNİYLE İKTİDARA KAVUŞACAĞIZ'
Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hilmi Er, "Bugün itibarı ile seçimlere 36 gün kaldı. 13 yıllık reklam arasından kurtulmak için tam 36 gün. Bu seçimde alacağımız her bir fazla oy çok önemli olacaktır. Bir oy bir vekili, bir vekil bir iktidarı, bir iktidar da bir ülkeyi kurtaracaktır. Hepimize büyük sorumluluklar ve görevler düşmektedir. Biz daha önce de zor görülen bu işi başardık. 30 Mart 2014 tarihinde Alanya Kalesi'nin burçlarına üç hilalli bayrağımızı astık. Alanya Belediyemizin hizmetleri ortadadır. Hizmetler daha da artmaya devam edecektir. Bize inanın güvenin. Sizlerin desteği ile Alanya'da yine birinci parti olacağız. Antalya'da da birinci parti olacağız ve Allah'ın izni ile iktidara kavuşacağız. Sizlerden birisi olan Cafer Hocamızı Ankara'ya vekil olarak göndereceğiz. Hedefimiz Alanya'da 101 bin oy almak. Biz inanıyoruz ve sizlerin de inandığınızı biliyorum. Bu zoru da başarıp Türkiye sevdalılarını iktidara taşıyacağız. Bizimle yürü Alanya" dedi. İl Başkanı Ali Adnan Kaya da konuşmasında Er'in hedefini büyülterek "İçinizde Alanya'yı karış karış bilen bir başkanınız var. Biz MHP olarak inandık, Alanya nasıl çalışıyorsa Antalya'da da öyle çalışıyoruz. Allah'ın izni ile Cafer Hocamızı Ankara'ya göndereceğiz. Biz sizden daha fazlasını istiyoruz. Bizim bir kampanyamız var. Bu kampanyada MHP'ye bir oy vermiş kişi MHP'ye oy vermemiş bir kişiyi ikna edip Alanya'da 61 bin olan oyumuzu 122 bine çıkaracak" dedi.   
 
'AZİZ TÜRK MİLLETİNİN DESTEĞİNİ ALACAĞIZ'
Büyük bir alkış ve coşkuyla sahneye çıkan MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, "Cafer Hoca ilerle Alanya Seninle" sloganları ile karşılandı. Yine coşkulu bir konuşma yapan Uyar, 30 Mart zaferini hatırlatarak 7 Haziran'da da bir zafer daha kazanacaklarını söyledi. Uyar, "Yaklaşık bir buçuk yıl önce bu uğurlu mekanda hep birlikte toplanmıştık. Ve yine hep birlikte Alanya Kalesi'ne üç hilali asmak üzere ant içmiştik. Sözümüzde durduk ve 30 Mart 2014 tarihinde Alanya Kalesi burçlarına üç hilali dikmiş, asmış ve dalgalandırmıştık. Hep beraber verdiğimiz sözü Türk milletine, Alanya'ya verdiğimiz sözü verine getirmiştik. Yeni bir sözleşme ve karar için bugün hep birlikte buradayız. Hep beraber bir ant içeceğiz ve bir karar vereceğiz. 7 Haziran 2015 günü Alanya Kale burçlarından bir kez daha üç hilali dalgalandıracağız. Kararlılığımızı dosta düşmana göstereceğiz. Toros Yörüklerinin, Akdeniz yiğitlerinin, güzel yurdumun 81 ilinden gelerek Alanya'da bir aile olan Bozkurt yüreklilerin geçmiş seçimlerde hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar 7 Haziran'da tek bir vücut gibi bütünleştiklerini bugün burada ispatlayacağız. Bugün buradan Alanya'dan batıdan doğuya, güneyden kuzeye, Kaş'tan Gazipaşa'ya, Korkuteli'nden Gündoğmuş'a, Akdeniz'den Toroslar'a, Antalya'nın bütünleştiğini, kucaklaştığını ve Türk milletinin kara sevdalılarının 14 temsilcisini sahiplendiğini, kucakladığını göreceğiz. Varını yoğunu seferber ederek Ankara'ya en yüksek sayıda milletvekili göndereceğimizi ilan edeceğiz. Gecemizi gündüzümüze katarak mahalle mahalle dolaşarak, her kapıyı tıklatarak, her gönüle girerek, çalmadık kapı, uğramadık mekan bırakmadan, kendimizi de derdimizi de anlatıp mutlaka Aziz Türk milletinin desteğini alacağız" dedi.
 
'ARTIK YETTİ GAYRİ!'
İktidar mensubu o partinin bir adayı 'Gerçekleştirdiğimiz hizmetler hayal bile edilemezdi' diye güya bir laf etmiş şeklinde konuşan Uyar, "Doğru söylemiş, kimsenin aklından hayaline bile gelmezdi. 'Bismillahirrahmanirrahim diyerek, 'Ya Allah Bismillah' diyerek bu iktidarın yapacağı işler kimsenin aklına gelmezdi. Bir ekip gelecek insanımızın anasını ağlatacak. Kimsenin aklına gelmezdi. Eğitimin, ekonominin, tarımın içine edecek, milleti zenginleştireceğim diye yola çıkıp ne bulduysa kutuya torbaya çuvala kasaya havuza dolduracak. Kimsenin aklına gelmezdi. Hristiyan Avrupa ve Amerika'yla el ele verip kardeşim dediği liderleri sırtından vuracak, İslam ülkelerini parça parça edecek, kardeşi kardeşe vurdurup İslam dünyasını kan ve gözyaşına boğacak. Kimsenin aklına gelmezdi.  Hiç aklınıza gelir miydi? Kandil ile istişare edilecek, İmralı'dan talimat alınacak, çocuk katili muhatap alınacak. Kardeşlik projesinin vatanımızı, milletimizi bölme projesi olabileceği hiç aklınıza gelir miydi? Elbette gelmezdi. Bu millet onlara hak, adalet dediler diye oy vermişti. Ama onlar ise adaleti de hukuku da yok ettiler. Allah, kitap dediler diye oy verdiler. Onlar ise Allah'a şirk koştular. Din, iman dediler diye oy verdiler. Peygamber efendimizi eleştirip kutsal ayetlerle dalga geçtiler. Hiç bunlar aklınıza gelir miydi? Hem de aziz milletimin verdiği yetkiyle bunların olabileceği hiç aklınıza gelir miydi? Ama oldu işte. Hem de göz göre göre oldu. Artık yetti gayri. Bu böyle devam etmeyecek. Bu defa son bulacak. Türk milleti, Türk seçmeni yetkiyi iptal edecek. Yetkiyi ve sorumluluğu Türk milletinin kara sevdalılarına teslim edecek. Buna inanıyor ve milletimize güveniyoruz.  Amaç Ahmet'i,  Mehmet'i, Hasan'ı, Hüseyin'i ya da Cafer'i vekil yapmak değildir. Cafer Hoca, beşinci sırada olmasaydı da alanlarda Ankara'daki şer iktidarını, haksız uygulamaları, bölünme projelerini uygulayanları oradan uzaklaştırmak için Türk milletinin davasına, kara sevdasına elinden gelen desteği verecekti. Cafer Hoca milletvekili aşkında bir adam değil. Cafer Hoca halkına hizmet etme aşkında olan bir insan" dedi. 
 
'TOROSLARIN GÜR SESİ, DAHA GÜR ÇIKACAK'
Biz 14 adayımızla 700 yıldır ihmal edilen Torosların güney yakasındaki insanların sesi olacağız" diyen Uyar, "İnsanların hukukunu koruyacağız. Akdeniz’den Torosların zirvesine kadar insanlarımızın Ankara'daki sözcüsü olacağız. Ankara'ya gelen bir Antalyalının, bir Alanyalının, bir Kaşlının, bir Gündoğmuşlu’nun, bir Gazipaşalının, hülasa tüm Antalya'nın, hatta Ankara'ya gelecek bir emanetini elinden tuttuğumuzda gözüne baktığımızda yüreğinin derdiğini anlayacağız. Ahıl kokusundan, toprak kokusundan, insan terinin kokusundan zevk alarak hizmet edeceğiz. Hülasa önümüzdeki süreçte 7 Haziran'dan sonra inşallah Torosların gür sesi daha da gür çıkacak. Akdeniz’in dalgaları daha bir hoş süzülecek. Yüce Mevla’mın takdiri ve yardımı ile inşallah Türk milliyetçileri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerektiği kadar olacak. Mutlu millet, güçlü devlet. Güçlü iktidar mutlaka kurulacak. Değerli gönüldaşlarım gelin hep beraber bir ay dişimizi sıkalım, birbirimize kenetlenelim. Bir olalım, birlikte olalım, bu işi 7 Haziran'da bitirelim inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize bugün burada bizlere güç verdiğiniz için, bir kere daha teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Allah'a emanet olun. Cenab-ı Allah hepimizin, partimizin, ülkemizin, Müslüman Türk aleminin yar ve yardımcısı olsun. Son söz; Ne Mutlu Türküm diyene."
 
Son Güncelleme: 04.05.2015 01:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81