Goldcity'de beyaz bayrak gururu

Alanya'nın beyaz bayrak gıda güvenliği ödülü sahibi tek işletmesi olan Goldcity Otel'de bir gözetim tetkiki daha başarı ile tamamlandı.

Goldcity'de beyaz bayrak gururu

Alanya'nın beyaz bayrak gıda güvenliği ödülü sahibi tek işletmesi olan Goldcity Otel'de bir gözetim tetkiki daha başarı ile tamamlandı.

13 Nisan 2015 Pazartesi 10:16
Goldcity'de beyaz bayrak gururu
Antalya Valiliği tarafından güvenliği konusundaki 114 kriterin tamamını yerine getiren işletmelere verilmekte olan ve Alanya'nın ilk ve tek Beyaz Bayrak Gıda Güvenliği Ödülü'ne sahip olan Goldcity Otel'de geçtiğimiz günlerde yapılan denetimden de başarı ile geçerek Belgeyi korumayı başardı. Antalya Valiliği'nin onayı ile uygulanan proje kapsamında 2010 yılından bu yana bu ödülü başarı ile koruyan Goldcity Otel, bu alanda Alanya bölgesinde de ilk ve öncü olmanın gurunu yaşadı.   
 
Beyaz Bayrak Nedir?
Beyaz Bayrak Projesi; Antalya Valiliğinin onayı ile il düzeyinde uygulamaya konulmuş olup, amacı; teknik ve hijyenik yönden gıda mevzuatında belirtilen koşullara özenle uyan gıda işyerlerini Valilik adına belgelendirerek ödüllendirmek, halka duyurmak ve böylece sektördeki diğer işyerlerini de daha iyi koşulları sağlamaya teşvik etmektir. Beyaz Bayrak projesi kapsamında denetim ekibi, başvuruda bulunan işyerlerinde yüksek düzeyde gıda güvenliği koşullarının olup olmadığını inceliyor, her sektör kendi kulvarında değerlendirilerek sonuçlandırılıyor. Uygulama kapsamında bu güne kadar Antalya il genelinde 25 konaklama tesisi bu belgeyi alabilmiştir. Alanya bölgesinde ise Beyaz Bayrak Gıda Güvenliği Ödülü'ne sahip tek otel olarak Goldcity Otel bulunmakta. 
 
Son Güncelleme: 13.04.2015 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81