Futins eğitimleri Alanya'da verildi

Alanya Belediyesi ve Dünya Paten Federasyonu tarafından düzenlenen, Uluslararası Paten ve Futins (patenle oynanan futbol) Koçluğu ve Hakemliği Semineri sona erdi.

Futins eğitimleri Alanya'da verildi

Alanya Belediyesi ve Dünya Paten Federasyonu tarafından düzenlenen, Uluslararası Paten ve Futins (patenle oynanan futbol) Koçluğu ve Hakemliği Semineri sona erdi.

25 Temmuz 2016 Pazartesi 10:21
Futins eğitimleri  Alanya'da verildi
Alanya Belediyesi ve Dünya Paten Federasyonu tarafından düzenlenen, Uluslararası Paten ve Futins (patenle oynanan futbol) Koçluğu ve Hakemliği Semineri sona erdi. 21-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen seminerde Dünya Paten Federasyonu Başkanı Arash Salman Pour ve diğer yabancı eğitmenler kurs verdi. 3 gün süren seminere 15 farklı ülkeden 100'den fazla katılımcı konuk oldu. Uluslararası Paten ve Futins Hakemliği ve Koçluğu Semineri'ne katılan konuklara sertifika verildi. Paten ve Futins organizasyonu, Alanya Belediyesi'nin kış ayları için verimli olacağı düşünülen spor turizminde de şehrin ekonomisine katkı sağlayacak. Bu yıl Kasım ayında Paten ve Futins Dünya Şampiyonası, dünyadan 64 ülkenin katılımı ile Alanya'da yapılacak. Bu şampiyonanın Alanya için önemli olduğunu söyleyen Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, “Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. 21 Temmuz'da başlayan eğitimler 3 gün boyunca sürdü. Eğitimlerin sonunda sertifikalar dağıtıldı. İnşallah Kasım ayında Paten ve Futins Dünya Şampiyonası, dünyadan 64 ülkenin katılımı ile Alanya'mızda yapılacak" diye konuştu.

- Mert CANTÜRK
Son Güncelleme: 25.07.2016 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81