Finli güzeller Alanya'da

Finlandiya’nın resmi güzellik yarışması “Miss Finland 2014” ün finalistleri için dün, Sultan Sipahi Resort Hotel'de basın toplantısı düzenlendi. Oldukça heyecanlı gözüken 10 güzel, program sonrası basın mensupları ile birlikte son dönemin gözdesi olan 'selfie' pozu verdi.

Finli güzeller Alanya'da

Finlandiya’nın resmi güzellik yarışması “Miss Finland 2014” ün finalistleri için dün, Sultan Sipahi Resort Hotel'de basın toplantısı düzenlendi. Oldukça heyecanlı gözüken 10 güzel, program sonrası basın mensupları ile birlikte son dönemin gözdesi olan 'selfie' pozu verdi.

16 Nisan 2014 Çarşamba 20:54
Finli güzeller Alanya'da
Finlandiya’nın tek ve en çok izlenen resmi güzellik yarışması “Miss Finland 2014” ün 10 finalisti, Detur’un konaklama, ulaşım ve rehberlik sponsorluğunda Alanya'da kampa girdi. Sultan Sipahi Otel'de konaklayan ve Alanya'nın tarihi ve kültürel güzellikleri eşliğinde yoğun bir kamp dönemi geçirecek olan 10 güzel için basın toplantısı düzenlendi. Alanya ve Türkiye Basını için yapılan ilk toplantı sonrası güzeller, son dönemlerin favorisi olan 'selfie' pozu verdi. Basın mensupları ile birlikte selfie yapan 10 güzel'in yer aldığı kareler ilk olarak sosyal medyada yer alırken, basın mensuplarının takipçilerinden 'en güzel selfie', 'Oscar töreni selfiesi ile yarışır' gibi yorumlar aldı. 
FİNALİSTLER ALANYA'DA
DETUR Alanya Bölge Müdürü Terhi Alanya ise, "1993 yılından beri Finlandiya, Norveç, İsveç, Danimarka ve Avusturya’dan Türkiye'ye turist getiren firmamız, ülkemizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Miss Finland yarışmasının finalistlerinin Alanya'da ağırlanmasına da katkı sağlamaktadır" diye konuştu. 
FİNLANDİYA YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Kamp süresince Finlandiya’nın önde gelen televizyon, gazete, dergi grupları sürekli finalistler ile birlikte olacak ve organizasyon Finlandiya’nın en büyük iki günlük ve iki haftalık dergilerinde de haber yapılacak.
Yarışmanın resmi finali 3 Mayıs 2014 tarihinde Finlandiya’da yapılacak ve Alanya kampına ait program final tarihinden önceki hafta Finlandiya’da LIV Kanalı tarafından ulusal yayın olarak gösterilecek. Kamp süresinde farklı yarışmalar yapılacak ve yarışmaları kazanan 5 güzele Detur tarafından tatil hediye edilecek.
ALANYA GÜZELİ BUGÜN SEÇİLECEK
Finlandiyalı güzeller, Sultan Sipahi Resort Otel'de düzenlenen basın toplantısında gazetecilere poz verdi. Kamp süresince Alanya Kalesi, plaj ve yatta, bikini, iç çamaşırı ve gece elbisesi çekimlerine katılacak güzeller, 'Alanya Güzeli' yarışması için de podyuma çıkacak. Akşam yemekleri ve eğlence organizasyonunun da yer aldığı kamp programı 19 Nisan'da sona erecek.
ALANYA TANITIMI OLACAK 
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Şükrü Cimrin, Finlandiya’yı turistlerin en çok tercih ettiği ülkelerin başında Türkiye'nin yer aldığını ve bu nedenle Miss Finland güzellik yarışmasının finalistlerinin 2009 yılından bu yana Alanya’da kamp yaptığını söyledi. Kamp süresince Finlandiya’nın önde gelen televizyon, gazete ve dergi temsilcilerinin finalistlerle birlikte çekimler yapacağını belirten Cimrin, "Organizasyon Finlandiya’nın en büyük dergilerinde de haber yapılacak. Finlandiya’da yapılacak yarışmanın finalinden önce Alanya kampına ait program Finlandiya’da LIV adlı televizyon kanalından yayınlanacak" dedi. 
 
 
Son Güncelleme: 16.04.2014 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81