FIKRALI GÖNDERME

Ak Parti İlçe Başkanı Berberoğlu’nun mahallelerde sorunları muhtarlarla değil, atadıkları mahalle yönetimi ile çözeceklerini söylemesi üzerine Başkan Yücel, Nasrettin Hoca’nın ‘Bana eşekten düşeni getirin’ fıkrasını hatırlattı. Yücel, “Muhtarlarımız da seçilmiş kişilerdir. Atanmış olmadığı için biz onların derdini anlarız.” dedi.

FIKRALI GÖNDERME

Ak Parti İlçe Başkanı Berberoğlu’nun mahallelerde sorunları muhtarlarla değil, atadıkları mahalle yönetimi ile çözeceklerini söylemesi üzerine Başkan Yücel, Nasrettin Hoca’nın ‘Bana eşekten düşeni getirin’ fıkrasını hatırlattı. Yücel, “Muhtarlarımız da seçilmiş kişilerdir. Atanmış olmadığı için biz onların derdini anlarız.” dedi.

24 Temmuz 2014 Perşembe 23:23
FIKRALI GÖNDERME
Alanya Belediyesi Encümen Toplantısı, dün Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında gerçekleştirildi. Birimlerinden gelen evrakların görüşülüp karara bağlandığını toplantının ardından açıklamalarda bulunan Yücel, Ramazan Bayramı’nı kutlayarak bayramın huzur içinde yaşanması için bir dizi tedbir aldıklarını bildirdi. Encümende 10’nu merkez, 12 Mahmutlar’da olmak üzere toplam 22 adet büfe ihale edildi. Yücel, ihaleleri alan ALTİD’in şartlarının uygun olduğunu söyleyip resmi sözleşmenin ardından kullanmaya devam edeceğini söyledi. 
‘MUHTARLAR SEÇİLMİŞ KİŞİLERDİR’
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nun “Biz mahallelerde yaşanan sorunların çözümü için muhtarlarla değil, partimiz adına oluşturduğumuz Mahalle Yönetimi ile ortaklaşa değerlendirip, çözüyoruz” söylemleri üzerine soruya yanıt veren Yücel, 7’den 70’e herkesin fikrini alarak başkanlığa geldiğini ve bundan sonra da herkesin görüşünü alarak yönetimi devam ettireceklerini ifade etti. Nasrettin Hoca’nın ‘Bana eşekten düşeni getirin, benim halinden o anlar’ sözü ile göndermede bulunan Yücel, “Bu muhtarlarımız da seçilmiş kişilerdir. Atanmış kişiler olmadığı için biz onların derdini anlarız. Biz her zaman için de muhtarlarla çalışmaya devam edeceğiz. Bölgenin birçok sorununu en iyi bilenlerdir. Onları da halk seçtiği için çalışma ortamımızda yer vereceğiz. Bizim siyasetle işimiz yok” diye konuştu. 
TİCARİ FAALİYETLERİNE KARIŞMAYIZ
Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Çakır'ın Alanya Belediyesi’nin 17 Temmuz’da kooperatif uhdesindeki tek katlı binanın kaçak olduğu gerekçesiyle 11 bin 477 TL para cezası ve yıkım kararı verdiğini, belediyesi önünden başlayarak Rıhtım'ı boydan boya dolaşıp Deniz Feneri'ne kadar tel örgüyle çevireceklerini söylemesi üzerinde de değerlendirmelerde bulunan Yücel, şöyle konuştu: “Alanya Belediyesi veya herhangi bir kurum hiç kimsenin ticari faaliyetine karışmaz, karışamaz. Bunu her zaman net bir şekilde söylüyorum. Fakat bu bölgenin sit alanları ile ilgili korunması gereken değerlerini de koruyacağız. Bunu da herkes bilsin. 
TİCARETİ İÇİN HALK ZARAR GÖREMEZ
Biz kimsenin ticaretinde veya yapacağı işlerde değiliz. Orası ticari ilişkileri yönlendirecek bir kurum değil. Orası Balıkçı Barınağı, balıkçıların haklarının korunabileceği bir yer. Birileri ticaret yapacak diye devletin diğer kurumları ve halk zarar görmesin. Alanya Belediyesi'nin ve halkın o Balıkçı Barınağı'nda veya o Deniz Feneri’nin olduğu bölgede herkesin emeği ve parası var. Onu da Alanya halkı kullanacak. İleride her şeyi göreceğiz. Gayet doğal hakkıdır, tel örgü çekebilir. Ama kullanım amacının ne olduğuna bakmak gerekiyor” 
 
Son Güncelleme: 24.07.2014 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81