Evli Muhtar İmamın Karısını Kaçırdı

Alanya'nın Güzelbağ-Gümüşgöze Mahallesi Muhtarı evli ve üç çocuk babası 40 yaşındaki M.Y'nin, köyün imamı olan İ.U'nun iki çocuk annesi eşini kaçırdığı iddia edildi.

Evli Muhtar İmamın Karısını Kaçırdı

Alanya'nın Güzelbağ-Gümüşgöze Mahallesi Muhtarı evli ve üç çocuk babası 40 yaşındaki M.Y'nin, köyün imamı olan İ.U'nun iki çocuk annesi eşini kaçırdığı iddia edildi.

29 Aralık 2015 Salı 20:33
Evli Muhtar İmamın Karısını Kaçırdı
Alanya'nın Güzelbağ-Gümüşgöze Mahallesi Muhtarı evli ve üç çocuk babası 40 yaşındaki M.Y'nin, köyün imamı olan İ.U'nun iki çocuk annesi eşini kaçırdığı iddia edildi. Yaşanan olay, mahalle sakinleri tarafından "İğrenç" olarak nitelendirilirken, isminin açıklanmasını istemeyen bir din görevlisi ise," Muhtar milletin namusunu, malını, canını seçimle emanet ettiği kişidir. Emanete ihanet edilmiş ve büyük haram işlenmiştir" dedi.

MUHTAR, İMAMIN KARISINI KAÇIRDI
İddiaya göre olay önceki gün akşam saatlerinde meydana geldi. Güzelbağ-Gümüşgöze Mahallesi Muhtarı evli ve üç çocuk babası 40 yaşındaki M.Y'nin, köyün imamı olan İ.U'nun iki çocuk annesi eşini kaçırdığı iddia edildi. İddia üzerine harekete geçen jandarma ekipleri muhtar M.Y. ve  kaçırdığı ileri sürülen kadının ifadelerine başvurdu. Her iki şahıs hakkında da birbirlerinden şikayetçi olmamaları ve 18 yaşından büyük olmaları nedeniyle işlem yapılmadı.

İMAM BOŞANMA DAVASI AÇTI
Köyün imamı İ.U'nun ise dün adliyeye giderek boşanma davası açtığı öğrenildi. Mahalle sakinleri olayın şaşkınlığını yaşarken, isminin açıklanmasını istemeyen bir din görevlisi ise, yaşanan olayın ahlak dışı ve edepsizce olduğunu belirterek, " Bu olay dinimizin haram kıldığı şeylerin başında geliyor. Muhtar milletin namusunu, malını, canını seçimle emanet ettiği kişidir. Emanete ihanet edilmiştir. Halk bunu nasıl karşılayacak bekleyip görmek gerekiyor. Dinen haram  olduğu gibi insana da yakışmıyor. Üstelik bu kişi bir muhtar. Devletin mührünü elinde bulunduruyor." dedi.

O MUHTARA JET SORUŞTURMA
Alanya kamuoyunda kısa sürede yayılan haberin ardından ise, adli makamlara yansıyan olayla ilgili Güzelbağ-Gümüşgöze Mahallesi Muhtarı M.Y. hakkında idari soruşturmanın başlatılacağı öğrenildi.
Son Güncelleme: 29.12.2015 20:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81